IFA Berlin 2012: Archos GamePad, tabletă Android de 7 inch pregătită pentru jocurile din Google Play

Autor:  | Publicat în:  Archos 1.206 ori
<b>IFA Berlin 2012: Archos GamePad, tabletă Android de 7 inch pregătită pentru jocurile din Google Play</b>Credeam că nișa tabletelor este plictisitoare în ce privește designul, dar uite că vine rândul unui brand mai puțin cunoscut să uimească în sens pozitiv - Archos prin GamePad. Avem de-a face cu o tabletă de 7 inch ce rulează Android, cu acces...

Credeam că nișa tabletelor este plictisitoare în ce privește designul, dar uite că vine rândul unui brand mai puțin cunoscut să uimească în sens pozitiv - Archos prin GamePad. Avem de-a face cu o tabletă de 7 inch ce rulează Android, cu acces oficial la Google Play și nu va fi nevoie de cine știe ce soluție spre a putea descărca din cele peste 500.000 de aplicații existente la ora actuală în magazinul de aplicații powered by Google.

Archos promite că orice aplicație / joc din Google Play va rula fără probleme pe această tabletă. Noutatea acestei tablete sunt controalele în stil Sony existente pe lateral. Tableta Archos GamePad rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și va debuta din octombrie 2012. S-ar putea să o vedem și în România, îmi aduc aminte că au fost importante unele tablete Archos chiar și de către eMAG, sper să nu mă înșel.

Ideea ar fi că acele butoane fizice vor fi recunoscute de majoritatea jocurilor, asta pentru că Android 4.0 Ice Cream Sandwich include recunoașterea gamepad-urilor direct în software. Nu vor fi probleme din acest punct de vedere. Fondatorul și CEO-ul Archos, Henri Crohas, a afirmat că vor fi multe jocuri compatibile cu acest device și dintre cele care inițial nu au fost gândite pentru controale fizice ci doar pentru touch.

Prețul și butoanele fizice fac ca acest device să fie cu adevărat interesant, mai ales dacă se va bucura și de sprijinul dezvoltatorilor de aplicații. Cu siguranță se găsește o nișă pentru o tabletă de 7 inch concepută special pentru gaming.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×