Nokia pune un teaser video sub sloganul: Things are about to change

978 ori
<b>Nokia pune un teaser video sub sloganul: Things are about to change</b>Se pregătește debutul IFA Berlin 2012 în forță, dar Nokia are un eveniment dedicat pe 5 septembrie. Cel în cadrul căruia ar trebui să vedem primele telefoane cu Windows Phone, iar debutul lor să se efectueze odată cu lansarea propriu-zisă a...

Se pregătește debutul IFA Berlin 2012 în forță, dar Nokia are un eveniment dedicat pe 5 septembrie. Cel în cadrul căruia ar trebui să vedem primele telefoane cu Windows Phone, iar debutul lor să se efectueze odată cu lansarea propriu-zisă a Windows Phone 8 de prin octombrie - noiembrie 2012.

Pe YouTube, Nokia a pus un teaser video spre a ne stârni interesul: Things are about to change - Lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Aici se face referire la universul telefoanelor mobile și în speță al smartphone-urilor. Acolo unde Nokia suferă acum după trecerea la Windows Phone au pierdut primul loc în fața Apple și a Samsung. Speranțele lor se leagă de Windows Phone 8, de primele lor telefoane dual-core cu WP8 ce ar trebui să aducă clientela de care au așa mare nevoie.

Totul depinde doar de colaborarea Nokia - Microsoft și altă variantă nu prea mai există pentru compania finlandeză. Credeți că mai au puterea să schimbe ceva?

Apple urmează să lanseze noul iPhone / iPhone 5 în septembrie, Samsung aduce Galaxy Note II, LG vine cu un super smartphone - LG Optimus G. Piața este mult mai matură și variată decât oricând. Am uitat să amintesc de ZTE sau Huawei care se pregătesc serios de ofensiva internațională. Pe de altă parte mi-ar părea rău ca un brand cu tradiție precum Nokia să iasă pe ușa din spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×