Câteva imagini cu o presupusă tabletă HTC ne prezintă un design unic/ ciudat

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.746 ori
<b>Câteva imagini cu o presupusă tabletă HTC ne prezintă un design unic/ ciudat</b>HTC pregătește o tabletă și există zvonul că lansarea ar avea loc la IFA Berlin ce stă să înceapă. Au apărut pe web o serie de imagini cu o presupusă tabletă HTC. Nu știu dacă sunt reale, nu avem o confirmare oficială vis-a-vis de tableta...

HTC pregătește o tabletă și există zvonul că lansarea ar avea loc la IFA Berlin ce stă să înceapă. Au apărut pe web o serie de imagini cu o presupusă tabletă HTC. Nu știu dacă sunt reale, nu avem o confirmare oficială vis-a-vis de tableta taiwaneză.

Tableta din fotografiile ajunse pe web propune un design ciudat, cu o muchie foarte groasă și linii ce va mi-a adus aminte de iMac. S-ar putea să fie un fals sau avem de-a face cu un HTC care dorește să uimească în orice fel. Majoritatea tabletelor vin cu un design slim, linii similare. Sony Tablet S propune un alt stil, unul care nu a fost primit prea bine de public. Asta nu a făcut Sony să gândească diferit, iar primele imagini - la fel, neoficiale - arată o tabletă Xperia similară.

HTC Vertex

HTC a încercat piața tabletelor cu HTC Flyer, singura lor tabletă prezentă la un moment dat în România. Succesul s-a lăsat așteptat, nici nu au propus o gamă de produse. Poate că vom vedea ceva mai multă mișcare din partea HTC și pe nișa tabletelor. S-ar putea ca exemplarul ce a apărut în aceste imagini să fie vândut în cadrul seriei One, deși ar strica linia plăcută impusă de One X, S și V.

Tableta HTC 10 inch

Tableta HTC

Cum vi se pare tableta HTC dacă ar fi imaginile se dovedesc reale?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×