Câteva imagini cu o presupusă tabletă HTC ne prezintă un design unic/ ciudat

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.783 ori
<b>Câteva imagini cu o presupusă tabletă HTC ne prezintă un design unic/ ciudat</b>HTC pregătește o tabletă și există zvonul că lansarea ar avea loc la IFA Berlin ce stă să înceapă. Au apărut pe web o serie de imagini cu o presupusă tabletă HTC. Nu știu dacă sunt reale, nu avem o confirmare oficială vis-a-vis de tableta...

HTC pregătește o tabletă și există zvonul că lansarea ar avea loc la IFA Berlin ce stă să înceapă. Au apărut pe web o serie de imagini cu o presupusă tabletă HTC. Nu știu dacă sunt reale, nu avem o confirmare oficială vis-a-vis de tableta taiwaneză.

Tableta din fotografiile ajunse pe web propune un design ciudat, cu o muchie foarte groasă și linii ce va mi-a adus aminte de iMac. S-ar putea să fie un fals sau avem de-a face cu un HTC care dorește să uimească în orice fel. Majoritatea tabletelor vin cu un design slim, linii similare. Sony Tablet S propune un alt stil, unul care nu a fost primit prea bine de public. Asta nu a făcut Sony să gândească diferit, iar primele imagini - la fel, neoficiale - arată o tabletă Xperia similară.

HTC Vertex

HTC a încercat piața tabletelor cu HTC Flyer, singura lor tabletă prezentă la un moment dat în România. Succesul s-a lăsat așteptat, nici nu au propus o gamă de produse. Poate că vom vedea ceva mai multă mișcare din partea HTC și pe nișa tabletelor. S-ar putea ca exemplarul ce a apărut în aceste imagini să fie vândut în cadrul seriei One, deși ar strica linia plăcută impusă de One X, S și V.

Tableta HTC 10 inch

Tableta HTC

Cum vi se pare tableta HTC dacă ar fi imaginile se dovedesc reale?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×