iPad 2 disponibil pe Amazon, În Germania, la prețul de 499 euro?!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.841 ori
<b>iPad 2 disponibil pe Amazon, În Germania, la prețul de 499 euro?!</b>Peste doar câteva ore, la ora locală a României 20:00, Apple are programat un eveniment oficial, în cadrul căruia va lansa mult-așteptata tabletă iPad 2. Cum se întâmplă de obicei cu produsele Apple, terminalul a fost precedat de zvonuri și...

Peste doar câteva ore, la ora locală a României 20:00, Apple are programat un eveniment oficial, în cadrul căruia va lansa mult-așteptata tabletă iPad 2. Cum se întâmplă de obicei cu produsele Apple, terminalul a fost precedat de zvonuri și scăpări de informații, cum este și următoarea descoperire făcută pe Amazon Germania, care listează prețul și specificațiile lui iPad 2.

Evident, ar putea fi vorba de informații false, iar la această oră detaliile au fost deja scoase de pe site. Specificațiile publicate pe Amazon includeau un display de 9.7 inch, 16 GB memorie internă și un procesor de 1.2 GHz. La capitolul conectivitate, nouă tabletă Apple beneficiază de WiFi, Bluetooth, 3G și un port Thunderbolt.

în plus față de primul iPad, acest model vine cu o cameră, iar în ce privește prețul, Amazon Germania ar fi menționat suma de 499 de euro. Data lansării este 17 martie, conform aceleiași surse, dar încă o dată, informația ar putea fi falsă. Vom afla răspunsul diseară, când Apple ne va prezenta noul său device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×