Nokia organizează o tabără și un concurs pentru dezvoltatorii de aplicații mobile - Nokia Qt Developers

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.315 ori
<b>Nokia organizează o tabără și un concurs pentru dezvoltatorii de aplicații mobile - Nokia Qt Developers</b>Aflam recent de pe blogul lui Manafu că Nokia va organiza o tabără de lucru pentru dezvoltatorii de aplicații mobile, sub numele de Nokia Qt Developers. Inițiativa include și o competiție și un training pentru cei pasionați de acest domeniu....

Aflam recent de pe blogul lui ManafuNokia va organiza o tabără de lucru pentru dezvoltatorii de aplicații mobile, sub numele de Nokia Qt Developers. Inițiativa include și o competiție și un training pentru cei pasionați de acest domeniu.

La competiție poate participa orice persoană cu abilități în zona de dezvoltare a aplicațiilor mobile, iar programul include o preselecție, un training și un weekend în afară Bucureștiului. Prima fază are loc între 28 februarie și 11 martie și va include echipe, ce pot avea o componentă de la 1 la 4 membri.

Echipele se vor înscrie pe blogurile partenere, oferind date despre ideea pe care o vor promova și date de contact. Blogerii parteneri vor alege (împreună cu cititorii) cele mai bune idei, care vor fi supuse la vot în intervalul 11 - 18 martie. Primele două idei din top, după votare vor fi înscrise în competiția Nokia Qt Developers – 36.40.3.11.

10 echipe vor lua parte la sesiunea de training în Qt, aceasta urmând să aibă loc între 24 și 27 martie și beneficiind de aportul specialiștilor Nokia. După 36 de ore de lucru, dintre cele 10 idei vor fi selectate 3 aplicații de către un juriu și va începe faza a doua, care se va desfășura între 27 martie și 9 mai.

Cele 3 echipe care au trecut mai departe își vor finaliza softurile din concurs și le vor înscrie în magazinul Ovi, acestea urmând să fie promovate pe site-ul Nokia.ro și supuse votului public între 9 și 20 mai. Pe 23 mai vom afla care este cea mai bună aplicație. Mai multe detalii aflați din regulamentul oficial și de pe blogul lui Manafu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×