Olivetti OliPad, prima tabletă italiană; rulează Android și vine cu un display de 10 inch

1.324 ori
<b>Olivetti OliPad, prima tabletă italiană; rulează Android și vine cu un display de 10 inch</b>Iată că tabletele devin tot mai populare, determinând numeroase companii să producă astfel de gadgeturi, pentru a-și crește vânzările și a ține pasul cu tehnologia modernă. O astfel de companie este și Olivetti, din Italia, care a anunțat...

Iată că tabletele devin tot mai populare, determinând numeroase companii să producă astfel de gadgeturi, pentru a-și crește vânzările și a ține pasul cu tehnologia modernă. O astfel de companie este și Olivetti, din Italia, care a anunțat recent că va lansa o tabletă, pe numele său OliPad.

Olivetti OliPad rulează Android într-o versiune necunoscută deocamdată și aflăm că terminalul vine cu un display de 10 inch, în vreme ce restul specificațiilor rămân un mister. Această firmă italiană se ocupa la început cu producția de mașini de scris, evoluând apoi în segmentul IT, pentru a da apoi faliment și a fi cumpărată de operatorul Telecom Italia.

Tableta OliPad va avea și un magazin de aplicații dedicat (Olivetti Application Warehouse) și ar trebui să coste în jur de 400 de euro, conform producătorului său. Olivetti afirmă că acesta este un produs pentru piața enterprise, fiind destinat companiilor mici și medii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×