iPad 2 va Încorpora o carcasă mai mică, difuzoare mai performante; sosește În primul trimestru al lui 2011?

1.673 ori
<b>iPad 2 va Încorpora o carcasă mai mică, difuzoare mai performante; sosește În primul trimestru al lui 2011?</b>Site-ul japonez macotakara citează o sursă anonimă din China care are informații despre următoarea generație de Apple iPad. Așa-numitul iPad 2 va suferi câteva schimbări de design față de prima tabletă a gigantului din Cupertino. Carcasa...

Site-ul japonez macotakara citează o sursă anonimă din China care are informații despre următoarea generație de Apple iPad. Așa-numitul iPad 2 va suferi câteva schimbări de design față de prima tabletă a gigantului din Cupertino. Carcasa terminalului va fi mai mică, spre exemplu.

Astfel, Apple iPad 2 va măsura 239 mm x 186 mm, mai puțin decât actualul model, iar partea sa din spate va fi plată și nu convexă cum este cazul primei generații de iPad. în cele din urmă, aflăm și că marginea display-ului de 9.7 inch a fost micșorată, iar tableta va încorpora difuzoare îmbunătățite, în special la capitolul volum și calitate.

Noua generație de tablete va fi livrată din fabrici în ianuarie sau februarie, lansarea produsului fiind programată pentru primul trimestru al lui 2011, conform aceleiași surse din China. Oare iOS 5.0 va fi gata până atunci sau vom avea de așteptat până în vara, odată cu lansarea lui iPhone 5?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×