iPad Air unboxing: noul flagship de 9.7 inch scos din cutie, e "deranjant" de ușor (Video)

3.381 ori
<b>iPad Air unboxing: noul flagship de 9.7 inch scos din cutie, e "deranjant" de ușor (Video)</b>iPad Air e cea mai nouă tableta flagship Apple de 9.7 inch, prezentată luna trecută și lansată la nivel internațional în magazine pe 1 noiembrie. Iată că la o săptămână după lansare terminalul a sosit și la Mobilissimo.ro pentru teste,...

iPad Air e cea mai nouă tableta flagship Apple de 9.7 inch, prezentată luna trecută și lansată la nivel internațional în magazine pe 1 noiembrie. Iată că la o săptămână după lansare terminalul a sosit și la Mobilissimo.ro pentru teste, mulțumită celor de la Okazii.ro.

La aceștia tableta costă 2.149 lei, în varianta 16 GB WiFi pe alb sigilată și cu garanție pe 1 an. Noi testam varianta neagră și remarcăm același ambalaj minimalist și alb, tipic Apple. în cutie se află un încărcător, cablu Lightning USB și câteva instrucțiuni cu privire la utilizarea acestui device. Ca design iPad Air aduce cu un iPad Mini mai mare, iar grosimea sa a scăzut considerabil față de iPad 4, de la 9.4 mm la 7.5 mm.

Acest gadget este cu 28% mai ușor decât predecesorul său, cântărind doar 469 de grame. Carcasa este în continuare fabricată din aluminiu, dar de această dată din cauza grosimii scăzute, terminalul pare mai puțin solid și da senzația de ușor și fragil. Lățimea s-a micșorat cu 16 mm față de iPad 4, iar aderența acestui device e foarte bună.

iPad Air unboxing: noul flagship de 9.7 inch scos din cutie, e

Setupul inițial e foarte rapid, iar tableta rulează iOS 7.0.3. Dotările sale includ un CPU de 64 bit, Apple A7, cu frecvența de 1.4 GHz, cu 100 MHz mai mult decât procesorul A7 de pe iPhone 5s. Avem la dispoziție și 1 GB RAM, coprocesor M7 și suport pentru 14 benzi LTE, Bluetooth 4.0, aGPS și Glonass. Tableta oferă conectivitate MIMO și păstrează ecranul Retina de 9.7 inch de iPad 4 și 3. Rezoluția sa este de 2048 x 1536 pixeli, iar alte dotări includ o cameră de 5 MP BSI în spate și o cameră frontală de 1.2 MP.
​

iPad Air unboxing

De remarcat și un microfon extra în spate sus, pentru anularea zgomotului de fond și bateria cu capacitate de 32 Whr față de 42 Whr cât avea iPad 4. Revenim cu detalii cât de curând, dar până acum acest design parcă nu mă convinge atât de mult pe cât mă așteptam.

Puteți verifica prețul actualizat pe Okazii.ro!

iPad Air unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×