Google publică două noi reclame cu Nexus 7 (2013)

1.478 ori
<b>Google publică două noi reclame cu Nexus 7 (2013)</b>Deși majoritatea producătorilor, atunci când lansează produse noi se gândesc la promovarea acestora în mod special, se pare acest lucru nu se poate spune și despre o companie cum este Google. &nbsp; Cu toții știm că smartphone-ul Nexus 5 este...

Deși majoritatea producătorilor, atunci când lansează produse noi se gândesc la promovarea acestora în mod special, se pare acest lucru nu se poate spune și despre o companie cum este Google.

Cu toții știm că smartphone-ul Nexus 5 este cel mai nou produs lansat pe piață, dar cu toate acestea, nu el este cel pe care cei de la Google au ales să îl promoveze. Aceștia au publicat 2 noi reclame pentru tableta Nexus 7 (2013), tabletă ce a fost lansată în această vară. Reclamele pun accent pe conținutul disponibil pe tabletă și pe interacțiunea cu Play Store, una dintre reclame pune în evidență activitatea de gaming, pe când cealaltă ne prezintă activitatea de citit.

Motivul pentru care pentru vedem noi reclame cu Nexus 7, și nu cu noul Nexus 5, s-ar putea datora faptului că Nexus 5 este încă un element de noutate și nu poate fi procurat așa de ușor, cel puțin dacă vorbim despre achiziția acestuia prin intermediul Play Store. Google a anunțat recent că va introduce o experiență îmbunătățită în cadrul conținutului pentru tablete de pe Play Store începând cu 21 noiembrie, lucru care astfel poate fi considerat un al 2-lea motiv.

în cadrul testelor realizate de către Mobilissimo.ro, tableta a obținut un punctaj de 9.53 puncte din 10, iar review-ul complet îl puteți găsi aici - Review Nexus 7 2013.

​Lista de prețuri actualizate pentru Nexus 7 se află mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×