Un mic pasionat de tehnologie de 5 ani refuză o tabletă Sony la emisiunea lui Jimmy Kimmel (Video)

2.072 ori
<b>Un mic pasionat de tehnologie de 5 ani refuză o tabletă Sony la emisiunea lui Jimmy Kimmel (Video)</b>înainte să ne gândim că totul e regizat, o campanie sau mai știu eu ce, trebuie să luăm în calcul cât&nbsp;de devastatoare e pentru un brand o astfel de pățanie. Un copil de 5 ani pasionat de tehnologie a refuzat o tabletă Sony cadou, după...

înainte să ne gândim că totul e regizat, o campanie sau mai știu eu ce, trebuie să luăm în calcul cât de devastatoare e pentru un brand o astfel de pățanie. Un copil de 5 ani pasionat de tehnologie a refuzat o tabletă Sony cadou, după cum vedeți în clipul de mai jos.

Pe micuț îl cheamă Arden Hayes și a fost invitat la acest talk show deoarece este expert la trivia și în general precoce pentru vârsta lui. Kimmel i-a oferit o tabletă Sony Xperia Tablet Z, dar băiatul a refuzat-o pe motiv că își dorește un iPad de Crăciun. O astfel de abordare se reflectă pe întreaga piața din SUA probabil, mai ales că publicul se pregătește de Black Friday și de Crăciun.

Deși de obicei Apple nu are oferte de Black Friday, vor exista tablete Android foarte accesibile în acea perioadă. Cât despre Sony, cu fiecare tabletă lansată de ei, imaginea le-a fost afectată negativ, ba de buguri WiFi, ba de probleme cu ecranele, ba de faptul că o tableta rezistentă la apă nu era rezistentă la apă de fapt și așa mai departe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×