iPad Mini 4 este un iPad Air 2 mai mic, porneşte de la preţul de 399 dolari în SUA

733 ori
<b>iPad Mini 4 este un iPad Air 2 mai mic, porneşte de la preţul de 399 dolari în SUA</b>Una dintre lansările nu foarte detaliate din cadrul evenimentului Apple de aseară a fost cea a lui iPad Mini 4. Tableta e practic un iPad Air 2 mai mic şi &icirc;i urmează lui iPad Mini 3, care nu a impresionat deosebit anul trecut. Terminalul...

Una dintre lansările nu foarte detaliate din cadrul evenimentului Apple de aseară a fost cea a lui iPad Mini 4. Tableta e practic un iPad Air 2 mai mic şi îi urmează lui iPad Mini 3, care nu a impresionat deosebit anul trecut. Terminalul îşi păstrează diagonala de 7.9 inch, dar primeşte un upgrade de specificaţii.

Aflaţi şi că noua tableta costa de 399 de dolari în sus, în vreme ce cu ocazia sosirii sale, preţul lui iPad Mini 2 ajunge la 269 dolari. Spre deosebire de iPad Air 2, acest model include un procesor Apple A8 şi nu A8X totuşi. iPad Mini 4 vine şi cu suport pentru funcţiile de multitasking din iOS 9 şi este mai subţire şi mai uşor decât modelul de anul trecut.

iPad Mini 4

El primeşte şi o cameră actualizată, cu rezoluţie de 8 megapixeli şi va fi disponibil pe argintiu, auriu şi gri. Versiunile de stocare ajung de la 16 la 128 GB, iar acelaşi ecran Retina de la ediţia din 2013 va fi prezent şi aici. Touch ID rămâne la posturi ca pe iPad Mini 3 şi probabil primim şi un upgrade de RAM pe acest model, deşi acest lucru nu a fost specificat clar.

Terminalul măsoară acum 6.1 mm în grosime şi primeşte şi o nouă camera frontală şi nou modul wireless. El se va vinde de pe 25 septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×