Kruger&Matz anunță tableta Eagle975; vine cu procesor Intel și 2 GB memorie RAM

Autor:  | Publicat în:  Kruger Matz 690 ori
<b>Kruger&Matz anunță tableta Eagle975; vine cu procesor Intel și 2 GB memorie RAM</b>Prin intermediul unui comunicat de presă, polonezii de la Kurger&Matz ne dezvăluie lansarea unei noi tablete pe piața rom&acirc;nească, și anume Eagle975. Acest device vine la pachet cu dotări high-end și o carcasă din aluminiu ce oferă o...

Prin intermediul unui comunicat de presă, polonezii de la Kurger&Matz ne dezvăluie lansarea unei noi tablete pe piața românească, și anume Eagle975. Acest device vine la pachet cu dotări high-end și o carcasă din aluminiu ce oferă o rezistență sporită, și desigur un look mult mai premium.

La capitolul dotări suntem întâmpinați de către un display IPS de 9.7 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom Z3736F de 2.16 GHz, un GPU Intel HD Graphics, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Kruger&Matz Eagle975

Avem la dispoziție difuzoare stereo, WiFi, Bluetooth 4.0, conectivitate A-GPS, și o baterie de 8000 mAh. De asemenea, Eagle 975 oferă un port miniHDMI, un slot SIM și o cameră foto principală de 2 megapixeli. Prețul recomandat de către producător este de 899 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×