Produse evoMAG.ro

Kruger&Matz anunță tableta Eagle975; vine cu procesor Intel și 2 GB memorie RAM

Autor:  | Publicat în:  Kruger Matz 573 ori
<b>Kruger&Matz anunță tableta Eagle975; vine cu procesor Intel și 2 GB memorie RAM</b>Prin intermediul unui comunicat de presă, polonezii de la Kurger&Matz ne dezvăluie lansarea unei noi tablete pe piața rom&acirc;nească, și anume Eagle975. Acest device vine la pachet cu dotări high-end și o carcasă din aluminiu ce oferă o...

Prin intermediul unui comunicat de presă, polonezii de la Kurger&Matz ne dezvăluie lansarea unei noi tablete pe piața românească, și anume Eagle975. Acest device vine la pachet cu dotări high-end și o carcasă din aluminiu ce oferă o rezistență sporită, și desigur un look mult mai premium.

La capitolul dotări suntem întâmpinați de către un display IPS de 9.7 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom Z3736F de 2.16 GHz, un GPU Intel HD Graphics, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Kruger&Matz Eagle975

Avem la dispoziție difuzoare stereo, WiFi, Bluetooth 4.0, conectivitate A-GPS, și o baterie de 8000 mAh. De asemenea, Eagle 975 oferă un port miniHDMI, un slot SIM și o cameră foto principală de 2 megapixeli. Prețul recomandat de către producător este de 899 lei.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×