Fericitul câștigător al tabletei Allview Viva Q10 Pro este Muha Daniel

Autor:  | Publicat în:  Concurs 785 ori
<b>Fericitul câștigător al tabletei Allview Viva Q10 Pro este Muha Daniel</b>Seria de concursuri marca Mobilissimo a continuat și &icirc;n luna aprile, perioadă &icirc;n care am avut de oferit tableta Allview Viva Q10 PRO, un device de 9.7 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli ce oferă un procesor quad-core, 2 GB memorie RAM,...

Seria de concursuri marca Mobilissimo a continuat și în luna aprile, perioadă în care am avut de oferit tableta Allview Viva Q10 PRO, un device de 9.7 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli ce oferă un procesor quad-core, 2 GB memorie RAM, difuzoare stereo și o baterie Li-Po de 8.200 mAh.

Pe data de 29 aprilie, așa cum a rămas stabilit, am extras la ora 21:00 câștigătorul acestei tablete prin intermediul serviciului random.org. Din lista ce număra 247 participanți (vezi aici), a fost ales de către sistem noul posesor al tabletei Viva Q10 Pro, și anume Muha Daniel, un tânăr din Brașov.

Revenind la tabletă, aflați că prețul acesteia este de doar 799 lei prin intermediul celor de la eMAG. Pentru perioada imediat următoare pregătim noi concursuri despre care veți afla aici, sau de pe pagina de Facebook Mobilissimo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×