Huawei lansează o nouă versiune pentru MateBook în China; sosește cu SSD de 128 GB și procesor Intel Core m5

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.002 ori
<b>Huawei lansează o nouă versiune pentru MateBook în China; sosește cu SSD de 128 GB și procesor Intel Core m5</b>Pe lângă versiunile lui Huawei MateBook despre care am aflat odată cu lansarea din cadrul Mobile World Congress 2016, iată că producătorul chinez introduce astăzi o altă variantă pe piața din China. Este vorba despre un model cu procesor Intel core m5 și

Anul acesta la Mobile World Congress a fost prezentată și tableta hibrid Huawei MateBook, un device foarte bine primit de către lumea tech. Astăzi descoperim că acest produs a primit de curând o nouă versiune pentru piața chineză, de această dată una cu mai puțină memorie internă, dar și cu un CPU Intel Core m5.

Este vorba despre un procesor Intel Core m5-6Y54, iar pe lista de specificații tehnice mai întâlnim 8 GB RAM și 128 GB de stocare SSD. După cum știți deja, MateBook este un terminal ce sosește într-o carcasă unibody din metal, corp cu greutate 640 grame și grosime de doar 6.9 mm.

Avem la dispoziție o tastatură qwerty detașabilă, cât și un stylus dedicat pe care Huawei l-a denumit MatePen. Printre celelalte variante disponibile la ora actuală, se află modele cu procesoare Core m3, Core m5, sau Core m7, acestea sosind cu 4 sau 8 GB memorie RAM în funcție de preferințele utilizatorilor.

Se poate opta pentru 128, 256 sau 512 GB de stocare SSD, și la pachet mai regăsim o pereche de difuzoare stereo. Pentru moment, prețurile variază de la 699 dolari la 1599 dolari pe piața din SUA, produs ce este așteptat și la noi totuși în perioada următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×