Huawei lansează o nouă versiune pentru MateBook în China; sosește cu SSD de 128 GB și procesor Intel Core m5

1.019 ori
<b>Huawei lansează o nouă versiune pentru MateBook în China; sosește cu SSD de 128 GB și procesor Intel Core m5</b>Pe lângă versiunile lui Huawei MateBook despre care am aflat odată cu lansarea din cadrul Mobile World Congress 2016, iată că producătorul chinez introduce astăzi o altă variantă pe piața din China. Este vorba despre un model cu procesor Intel core m5 și

Anul acesta la Mobile World Congress a fost prezentată și tableta hibrid Huawei MateBook, un device foarte bine primit de către lumea tech. Astăzi descoperim că acest produs a primit de curând o nouă versiune pentru piața chineză, de această dată una cu mai puțină memorie internă, dar și cu un CPU Intel Core m5.

Este vorba despre un procesor Intel Core m5-6Y54, iar pe lista de specificații tehnice mai întâlnim 8 GB RAM și 128 GB de stocare SSD. După cum știți deja, MateBook este un terminal ce sosește într-o carcasă unibody din metal, corp cu greutate 640 grame și grosime de doar 6.9 mm.

Avem la dispoziție o tastatură qwerty detașabilă, cât și un stylus dedicat pe care Huawei l-a denumit MatePen. Printre celelalte variante disponibile la ora actuală, se află modele cu procesoare Core m3, Core m5, sau Core m7, acestea sosind cu 4 sau 8 GB memorie RAM în funcție de preferințele utilizatorilor.

Se poate opta pentru 128, 256 sau 512 GB de stocare SSD, și la pachet mai regăsim o pereche de difuzoare stereo. Pentru moment, prețurile variază de la 699 dolari la 1599 dolari pe piața din SUA, produs ce este așteptat și la noi totuși în perioada următoare. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×