Lanțul de magazine Tesco din UK va lansa propriul său smartphone În acest an

548 ori
<b>Lanțul de magazine Tesco din UK va lansa propriul său smartphone În acest an</b>Imaginați-vă dacă Mega Image ar lansa propria tableta sau propriul telefon în România... Cam acesta e echivalentul lanțului de magazine Tesco din Marea Britanie, iar după ce a lansat propria tableta anul trecut, în acest an Tesco pregătește un...

Imaginați-vă dacă Mega Image ar lansa propria tableta sau propriul telefon în România... Cam acesta e echivalentul lanțului de magazine Tesco din Marea Britanie, iar după ce a lansat propria tableta anul trecut, în acest an Tesco pregătește un smartphone.

în mod surprinzător, noul terminal va avea "dotări comparabile cu ale lui Galaxy S5", conform BBC. Handsetul va sosi cu servicii Tesco preinstalate, iar acest model ar putea deveni un succes, ca și tableta Tesco Hudl, care a vândut deja jumătate de milion de unități. în plus, este în pregătire și o tabletă Hudl 2, conform oficialilor Tesco. în vreme ce tableta costă 119 lire sterline, telefonul va fi un pic mai scump, concurând pe piața high end.

Am văzut în România tablete branduite Auchan sau Carrefour, dar fără dotări prea atractive. Cum ar fi ca unul dintre aceste lanțuri de magazine să lanseze un smartphone cu dotări bune și preț accesibil? Evident, producția va fi preluată de o companie din China. Din păcate la noi când există terminale cu branding de acest gen, ele sunt niște bucăți de plastic nu prea funcționale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×