HTC One M8 Prime Își dezvăluie specificațiile pe filieră asiatică

1.227 ori
<b>HTC One M8 Prime Își dezvăluie specificațiile pe filieră asiatică</b>în ultima vreme s-a discutat mult despre HTC One M8 Ace, adică versiune cu carcasă&nbsp;din plastic a lui M8, dar și despre M8 Mini, care a avut parte de câteva scăpări. Acum apare în ecuație și un model despre care nu am auzit prea multe, HTC...

în ultima vreme s-a discutat mult despre HTC One M8 Ace, adică versiune cu carcasă din plastic a lui M8, dar și despre M8 Mini, care a avut parte de câteva scăpări. Acum apare în ecuație și un model despre care nu am auzit prea multe, HTC One M8 Prime. Hai să îi aflăm specificațiile.

One M8 Prime ni se dezvăluie azi sub formă de specificații prin intermediul unei surse din Asia. Se pare că el va upgrada ecranul Full HD al lui M8 la un display 2K de 5.5 inch, iar procesorul Snapdragon 801 va fi înlocuit cu un Snapdragon 805. în spate se va afla o cameră de 18 megapixeli, în vreme ce în zona frontală avem la dispoziție o cameră Ultrapixel de 5 megapixeli, dacă traducerea sursei este bună.

Acest model mai vine  și cu 3 GB RAM, 16 GB memorie internă și un port USB 3.0. Se vehiculează și luna septembrie drept perioada de lansare, deci acest upgrade de HTC One M8 ar putea sosi peste doar 4 luni. Ar fi totuși timp destul ca M8 să vândă destule modele și să nu devină frustrați posesorii săi de faptul că a sosit deja o variantă mai bună de HTC flagship.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×