Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 lansată În România, tableta vine cu display Full HD de 10.1 inch și tastatură dock la pachet (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.844 ori
<b>Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 lansată În România, tableta vine cu display Full HD de 10.1 inch și tastatură dock la pachet (Video)</b>Astăzi, în cadrul unui eveniment restrâns ce a avut loc în showroom-ul Lenovo din București a fost lansată o noua tabletă din gama Miix. Acest nou device poartă numele de Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch, device ce reușește să aducă la pachet...

Astăzi, în cadrul unui eveniment restrâns ce a avut loc în showroom-ul Lenovo din București a fost lansată o noua tabletă din gama Miix. Acest nou device poartă numele de Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch, device ce reușește să aducă la pachet atât o tastatură slim, cât și tehnologia audio JBL integrată atât în tabletă, cât și în dock-ul tastatură.

Lenovo IdeaTab Miix 2 este o tabletă Windows 8.1 ce dispune de un display IPS LED Full HD de 10.1 inch, un procesor quad-core Intel Atom Z3740 tactat la 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 64 sau 128 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

Lenovo a lansat pe plan local noua tabletă IdeaTab Miix 2 ce vine cu display Full HD de 10.1 inch și tastatură dock În pachet (Video)

De asemenea, tableta mai aduce tehnologie audio JBL, difuzoarele regăsindu-se în tableta propriu-zisă, iar subwoofer-ul în dock-ul tastatură. Pe partea de conectivitate, Lenovo Miix 2 oferă WiFi, Bluetooth 4.0, port micro HDMI, port microUSB 2.0 și o intrare jack 3.5 mm ce poate fi utilizată atât pentru căști, cât și pentru un microfon. Bateria integrată pe acest model este o unitate Li-Polymer de 6800 mAh ce promite o autonomie de până la 8 ore în modul browsing via Wifi.

Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch

Lenovo Miix 2 în varianta de 64 GB este oferită la un preț de aproximativ 2.000 lei, preț ce urmează a fi modificat în următoarea perioadă ca urmare a anunțului Microsoft ce constă în faptul că pachetul Office Home & Student 2013 va fi oferit gratuit, pachet ce este deja inclus pe tabletă. [FORUM]

Prețuri Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch:

Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch, prezentare video:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×