Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 lansată În România, tableta vine cu display Full HD de 10.1 inch și tastatură dock la pachet (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.763 ori
<b>Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 lansată În România, tableta vine cu display Full HD de 10.1 inch și tastatură dock la pachet (Video)</b>Astăzi, în cadrul unui eveniment restrâns ce a avut loc în showroom-ul Lenovo din București a fost lansată o noua tabletă din gama Miix. Acest nou device poartă numele de Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch, device ce reușește să aducă la pachet...

Astăzi, în cadrul unui eveniment restrâns ce a avut loc în showroom-ul Lenovo din București a fost lansată o noua tabletă din gama Miix. Acest nou device poartă numele de Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch, device ce reușește să aducă la pachet atât o tastatură slim, cât și tehnologia audio JBL integrată atât în tabletă, cât și în dock-ul tastatură.

Lenovo IdeaTab Miix 2 este o tabletă Windows 8.1 ce dispune de un display IPS LED Full HD de 10.1 inch, un procesor quad-core Intel Atom Z3740 tactat la 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 64 sau 128 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

Lenovo a lansat pe plan local noua tabletă IdeaTab Miix 2 ce vine cu display Full HD de 10.1 inch și tastatură dock În pachet (Video)

De asemenea, tableta mai aduce tehnologie audio JBL, difuzoarele regăsindu-se în tableta propriu-zisă, iar subwoofer-ul în dock-ul tastatură. Pe partea de conectivitate, Lenovo Miix 2 oferă WiFi, Bluetooth 4.0, port micro HDMI, port microUSB 2.0 și o intrare jack 3.5 mm ce poate fi utilizată atât pentru căști, cât și pentru un microfon. Bateria integrată pe acest model este o unitate Li-Polymer de 6800 mAh ce promite o autonomie de până la 8 ore în modul browsing via Wifi.

Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch

Lenovo Miix 2 în varianta de 64 GB este oferită la un preț de aproximativ 2.000 lei, preț ce urmează a fi modificat în următoarea perioadă ca urmare a anunțului Microsoft ce constă în faptul că pachetul Office Home & Student 2013 va fi oferit gratuit, pachet ce este deja inclus pe tabletă. [FORUM]

Prețuri Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch:

Lenovo IdeaTab Miix 2 10.1 inch, prezentare video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×