LG lansează 3 tablete noi din seria G Pad: LG G Pad 7.0, G Pad 8.0 și G Pad 10.1 vin În culori diferite

1.142 ori
<b>LG lansează 3 tablete noi din seria G Pad: LG G Pad 7.0, G Pad 8.0 și G Pad 10.1 vin În culori diferite</b>După un LG G Pad 8.3 de succes anul trecut, urmat de o versiune Google Play Edition, iată că LG lansează azi din senin, fără teasere și leakuri 3 noi tablete. E vorba despre LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 și LG G Pad 10.1. &nbsp; Terminalele au fost...

După un LG G Pad 8.3 de succes anul trecut, urmat de o versiune Google Play Edition, iată că LG lansează azi din senin, fără teasere și leakuri 3 noi tablete. E vorba despre LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 și LG G Pad 10.1.

Terminalele au fost pur și simplu anunțate azi, dar la modul destul de vag, fără specificații asociate, ci doar câteva funcții de bază. Astfel, aflăm că LG G Pad 7.0 este bună pentru utilizarea cu o singură mână, în vreme ce G Pad 8.0 are o experiență multimedia de calitate și oferă un multitasking bun. LG G Pad 10.1 este lăudat pentru bateria sa, iar în privința funcțiilor comune, avem la dispoziție QPair 2.0, care permite tabletelor să afișeze notificări de pe telefonul cu care sunt asociate.

LG lansează 3 tablete noi din seria G Pad: LG G Pad 7.0, G Pad 8.0 și G Pad 10.1 vin În culori diferite

Puteți și să răspundeți la mesaje și apeluri direct de pe tableta, iar funcția Knock Code e și ea inclusă aici. Se remarcă la aceste 3 tablete faptul că vor sosi în culori diferite și variate, precum verde, alb sau albastru și deocamdată nu avem nici specificații, nici preț, nici dată de lansare. Pot specula că mă aștept la rezoluții ridicate aici, pentru a le contracara pe cele ale tabletelor Galaxy Tab Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×