Google Maps va primi în curând o infuzie de culori și contextualitate, printr-o actualizare

1.558 ori
<b>Google Maps va primi în curând o infuzie de culori și contextualitate, printr-o actualizare</b>Dacă unele aplicații din portofoliul Google precum Photos primesc actualizări constante, nu același lucru se poate spune și despre Maps - software care bifează rar noutăți. Astăzi însă descoperim că aplicația este pe cale să primească ceva

Faţă de alte aplicaţii Google, Maps este actualizată ceva mai rar, mai ales la nivel de design, dar acum chiar ni se pregăteşte ceva special. Cel mai celebru software de navigare de pe smartphone e gata să devină mai viu colorat şi în general mai... viu.

Google Maps

Google doreşte să crească uşurinţa de observare a reperelor şi a orientării în spaţiu, mai ales când vine vorba de transportul în comun într-un oraş nou. Itemurile de pe hartă ar trebui să fie ceva mai contextuale. Noua selecţie de culori poate fi admirată în capturile incluse în acest articol. Avem acum şi mai multe categorii decât înainte, iar totul arată mai pastelat.

Google Maps

Icon-urile asociate reperelor sunt mai bine definite acum, fiind mai uşor observabile în labirintul de simboluri de pe hartă. Schimbările vor sosi în Maps şi alte produse Google bazate pe Maps în viitoarele săptămâni. Google a actualizat şi zona de ghidare la volan, dar şi cea de transport în comun. Sunt acum subliniate contextual item-urile care vă trebuie, astfel că dacă vă aflaţi în metrou, tramvai autobuz, vor fi scoase în evidenţă staţiile respective.

Google Maps

Dacă sunteţi pe autostradă, se evidenţiază benzinăriile şi tot aşa. Punctele de reper, precum o cafenea, o biserică sau un muzeu sunt acum subliniate cu un icon şi o culoare specială. Spre exemplu portocaliu înseamnă mâncare şi băutură, deci restaurant sau cafenea.  Albastru înseamnă shopping, iar verde activităţi la exterior. Acest update vine la fix înainte de marile migraţii turistice de Crăciun, deci este binevenit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×