Telefonul pliabil Samsung Galaxy X apare listat pe site-ul Samsung sub numele de cod SM-G888N0

3.549 ori
<b>Telefonul pliabil Samsung Galaxy X apare listat pe site-ul Samsung sub numele de cod SM-G888N0</b>Săptămânile trecute am descoperite listate pe site-ul Samsung câteva terminale alături de numele lor de cod și acum pe final de noiembrie situația se repetă. De această dată vorbim despre un terminal mai inedit și anume Samsung Galaxy X

În cursul săptămânii trecute descopeream listarea a două smartphone-uri mid-range chiar pe site-ul Samsung sub formă de nume de cod, situație ce se repetă astăzi când apare în scenă nimeni altul decât Samsung Galaxy X. Telefonul a primit o pagină de suport  pe site-ul Samsung unde avem trecut doar numele său de cod, adică SM-G888N0 - semn că va fi lansat pe piața din Coreea de Sud pentru început.

Samsung SM-G888N0

Am auzit unele vești referitoare la o producție limitată de 100.000 unități pentru acest terminal și ar fi de înțeles de ce Samsung decide să lanseze produsul pe piața natală. Va fi mai mult un test precum a fost și Samsung Galaxy Round și după câte se vechiculează, conceptul din spatele său va fi similar cu cel văzut pe ZTE Axon M.

Este vorba despre un telefon pliabil și nu flexibil precum se vehicula la început. Samsung a promis că acest smartphone se va lansa anul viitor și nu ar fi exclus să îl vedem sub formă de prototip la CES sau MWC 2018! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×