Facebook lansează o variantă specială de Messenger pentru cei mici; Messenger Kids include control parental, filtre severe, funcții AR

923 ori
<b>Facebook lansează o variantă specială de Messenger pentru cei mici; Messenger Kids include control parental, filtre severe, funcții AR</b>Astăzi cei de la Facebook au lansat o variantă specială pentru aplicația Messenger, versiune destinată celor mici ce poartă numele Messenger Kids. Aceasta vine cu funcții dedicate prin care părinții au control asupra lucrurilor pe care

Facebook pregăteşte lansarea unei aplicaţii de socializare şi chat destinată celor mici, cu un control parental amplu. Nouă versiune de aplicaţie se numeşte Messenger Kids şi pune accentul pe siguranţă, contactele fiind aprobate de părinţi.

Messenger Kids

Deocamdată serviciul debutează pe iOS şi aplicaţia va sosi peste câteva zile. Până la final de an ar trebui să ajungă şi pe Android. Messenger Kids a fost gândită pentru cei cu vârste mici, în ideea că spre deosebire de majoritatea aplicaţiilor moderne de chat, nu necesită obligativitatea unui număr de telefon. Majoritatea copiilor folosesc tablete sau modele iPod Touch, care nu au numere de telefon asociate.

Messenger Kids

Pentru a putea avea acces la noua aplicaţie, ea trebuie verificată şi aprobată de un adult posesor de cont Facebook. Adultul va crea de altfel contul celui mic şi subliniem că nu e vorba de un cont de Facebook, ci de unul special pentru Messenger Kids. Părinţii vor fi de altfel singurii care vor putea adăuga contacte pentru cei mici. Va fi totuşi uşor ca utilizatorul junior să adauge rude la chat, acelea având permisiuni acordate din start.

Adulţii vor putea folosi aplicaţia standard FB Messenger pentru a vorbi cu copilul lor, existând interoperabilitate. Filtre speciale şi sisteme avansate de detecţie vor opri automat conţinuturile violente, explicite şi va exista şi o echipă de suport care să răspundă imediat la conţinuturile raportate sau flagged. Facebook a integrat şi o funcţie specială de partajat GIF-uri, pe bază de Giphy.

Şi într-o notă mai veselă, există şi măşti augmented reality, fidget spinnere virtuale, stickere cu creioane şi alte funcţii jucăuşe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×