Huawei P9 Lite: Conectivitate fără cusur, cu viteze şi apeluri bune

1.420 ori
<b>Huawei P9 Lite: Conectivitate fără cusur, cu viteze şi apeluri bune</b>Huawei P9 a făcut o figură frumoasă în zona de conectivitate, abordare continuată şi de Huawei P9 Lite. El pune la bătaie două slot-uri SIM şi suport 4G LTE, cu viteză teoretică de download de până la 150 Mbps. Vine şi cu GPS şi Glonass, WiFi b/g/n

Huawei P9 a făcut o figură frumoasă în zona de conectivitate, abordare continuată şi de Huawei P9 Lite. El pune la bătaie două slot-uri SIM şi suport 4G LTE, cu viteza teoretică de download de până la 150 Mbps. Vine şi cu GPS şi Glonass, WiFi b/g/n şi WiFi Direct, plus port microUSB. E bizar că nu am primit port USB Type-C totuşi.

Cert e că avem parte de suportul NFC, Bluetooth 4.1 şi Miracast, iar în aplicaţia Phone găsim opţiuni anti hărţuire, Speed Dial şi Pocket Mode. Apelurile au volum ridicat şi sunet clar, microfonul şi-a făcut treaba bine, iar anularea zgomotului de fond a fost la înălţime. Există şi o funcţie specială în zona de setări, numită Link+, cu subdiviziunile WiFi+ şi Roaming+.

Speedtest Huawei P9 Lite

Ele permit conectarea la un router cunoscut deja mai rapid şi la o reţea în roaming care e familiară. La testul de viteză am atins 52 Mbps la download şi 25 Mbps la upload în WiFi şi 68 Mbps/ 39 Mbps în 4G, rezultate bune comparate cu ultimele telefoane testate în aceleaşi reţele.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×