Lenovo Vibe X2 disponibil prin intermediul celor de la MarketOnline la un preț de 1.890 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 843 ori
<b>Lenovo Vibe X2 disponibil prin intermediul celor de la MarketOnline la un preț de 1.890 lei</b>Așa cum ați aflat dintr-un articol anterior, ieri, Lenovo România a lansat pe plan local noul smartphone Vibe X2, terminal ce impresionează plăcut la capitolul design printr-o carcasă ce adoptă 3 straturi de culoare diferită. Deși prețul...

Așa cum ați aflat dintr-un articol anterior, ieri, Lenovo România a lansat pe plan local noul smartphone Vibe X2, terminal ce impresionează plăcut la capitolul design printr-o carcasă ce adoptă 3 straturi de culoare diferită. Deși prețul recomandat de producător este de 1.800 lei, se pare că device-ul ajunge prin MarketOnline la un preț de 1.890 lei.

Pe lângă design-ul reușit, Lenovo Vibe X2 dispune și de specificații atractive printre care se numără un display de 5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core de 2 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED ce poate realiza captură video la rezoluție 1080p.

Lenovo Vibe X2

în ciuda carcasei ce sosește cu 3 straturi colorate în diferite nuanțe, Lenovo Vibe X2 cântărește doar 120 grame și măsoară 7.3 mm în grosime. Aflați că acest device este disponibil prin MarketOnline pe auriu sau alb. V-ați cumpăra un astfel de terminal ținând cont în special de modul în care arată?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×