Lenovo ThinkPad Tablet - date oficiale

1.546 ori
<b>Lenovo ThinkPad Tablet - date oficiale</b>Toate companiile ce activau în zona de laptopuri și mă gândesc la Acer, Asus au propus în 2011 și o tabletă cu Android 3.0 HoneyComb și Tegra 2. A venit rândul și Lenovo care oferă datele hardware pentru tableta sa ce va intra în magazine din...

Toate companiile ce activau în zona de laptopuri și mă gândesc la Acer, Asus au propus în 2011 și o tabletă cu Android 3.0 HoneyComb și Tegra 2. A venit rândul și Lenovo care oferă datele hardware pentru tableta sa ce va intra în magazine din luna august 2011. Nu sunt foarte multe detalii care să facă diferența față de concurență și aș zice că au copiat din rețeta Asus folosită la Eee Pad Transformer aducând și o tastatură.

Ecranul este de tip IPS cu rezoluție de 1280x800 pixeli. Rulează Android HoneyComb special conceput pentru tablete și beneficiază de Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz. Spațiul de stocare este de 16 GB, 32 GB sau 64 GB. Sunt și variante cu 3G, iar costul de achiziție începe de la 499 dolari.

Dispune de butoane fizice la bază, dar nu le văd rostul deoarece interfața HoneyComb dispune de un astfel de control direct pe display-ul touchscreen. Camera foto principală este de 5 Megapixeli, iar cea pentru apeluri video de 2 Megapixeli. Ca și HTC Flyer aduce și un stylus. Pentru aplicațiile din Android Market au creat un App Shop pentru cele ce rulează optim pe Thinkpad.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×