Motorola Dinara, telefon cu ecran HD de 4.5 inchi și cameră de 13 megapixeli?

1.426 ori
<b>Motorola Dinara, telefon cu ecran HD de 4.5 inchi și cameră de 13 megapixeli?</b>Motorola are un program încărcat pentru perioada următoare, se pare și asta după ce a lansat terminalul Droid 3 și nu cu mult timp în urmă și pe Droid 2X. Urmează și handseturi precum Bionic și Triumph, dar și un posibil hit numit Dinara....

Motorola are un program încărcat pentru perioada următoare, se pare și asta după ce a lansat terminalul Droid 3 și nu cu mult timp în urmă și pe Droid 2X. Urmează și handseturi precum Bionic și Triumph, dar și un posibil hit numit Dinara.

Zvonurile afirmă că Motorola Dinara va sosi cu un ecran HD de 4.5 inchi și cu o cameră de 13 megapixeli. Sursa acestor informații a refuzat să-și dea numele, oferindu-le totuși celor de la Droid-Life alte câteva detalii. Mai aflăm și că Dinara folosește un procesor Texas Instruments cu frecvența necunoscută și 1GB memorie RAM.

în ce privește designul, telefonul va semăna cu modelul Bionic, cu mențiunea că va fi mai subțire, mai ușor, iar partea frontală va fi dedicată unui display mai mare. Dacă zvonurile sunt reale, atunci Motorola ar fi prima companie cu un telefon cu ecran HD și printre puținele ce lansează un terminal cu diagonala ecranului de 4.5 inchi.

Să vedem ce surprize ne rezervă și camera de 13 megapixeli...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×