Livrările globale de tablete le vor Întrece pe cele de notebook-uri În 2013, conform Digitimes Research

694 ori
<b>Livrările globale de tablete le vor Întrece pe cele de notebook-uri În 2013, conform Digitimes Research</b>Digitimes Research are o predicție foarte optimistă pentru tablete în 2013, studiul său recent arătând că tabletele vor depăși pentru prima oară notebook-urile la capitolul livrări. Experții estimează că se va ajunge la 210 milioane de...

Digitimes Research are o predicție foarte optimistă pentru tablete în 2013, studiul său recent arătând că tabletele vor depăși pentru prima oară notebook-urile la capitolul livrări. Experții estimează că se va ajunge la 210 milioane de unități livrate global pe zona de tablete anul viitor.

Asta înseamnă o creștere cu 38.3% față de acest an și trebuie să menționăm că din numărul de unități de mai sus, doar 140 de milioane de terminale sunt tablete branduite. Restul aparțin producătorilor de tip white box din China și vor sosi rebranduite în restul lumii. Analistul James Wang afirma că în 2013 Google își va menține dominația și creșterea produselor Nexus, cu Nexus 7 și Nexus 10 vârf de lance în progresul său. Astfel, Google va deveni al doilea brand la capitolul livrări de tablete, cu 19 milioane de unități.

Apple va rămâne brandul de pe locul întâi, dar cota sa de piață pe zona de livrări globale de tablete branduite va scădea la 55.6%, față de peste 60% în acest an. Dacă luăm în calcul toată piața de tablete, inclusiv cele nebranduite, atunci Apple are cota de 37.4% din total. Se estimează și livrări globale de tablete de 320 de milioane de unități în 2015, cu tabletele cu brand mare reprezentând 220 de milioane de unități și cele white box 100 de milioane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×