Teclast Tbook 11 este o tabletă hibrid ce poate fi cumpărată pentru suma de 650 lei

1.304 ori
<b>Teclast Tbook 11 este o tabletă hibrid ce poate fi cumpărată pentru suma de 650 lei</b>Teclast este o companie de origine chineză ce ne atrage atenția prin tabletele cu dotări high-end și prețuri foarte accesibile. Printre modelele disponibile în portofoliul companiei îl avem și pe Teclast Tbook 11, un terminal hibrid ce poate îndeplini și

Teclast este un nume pe care probabil l-ați mai auzit până acum, fiind vorba aici despre un producător chinez axat pe dezvoltarea de tablete cu dotări high-end și prețuri accesibile pentru public. Printre numeroasele modele disponibile în portofoliul companiei, îl avem și pe Teclast Tbook 11, un dispozitiv hibrid ce poate îndeplini atât rolul de tabletă, dar și pe cel de notebook odată cu atașarea unei tastaturi dock.

Acesta beneficiază acum de o reducere de preț din partea celor de la GearBest, un motiv în plus pentru a opta pentru o posibilă achiziție a sa. Aflați și că avem de-a face cu un terminal dual-boot aici, unul ce rulează atât Windows 10, dar și Android 5.1 Lollipop - sisteme de operare între care se va face trecerea prin simpla apăsare a unui buton software.

Pentru că dotările hardware reprezintă punctul principal de interes, în rândurile următoare aflați cu ce se laudă această tabletă numită Tbook 11. Ei bine, primim un display Samsung de 10.6 inch cu tehnologie IPS și rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 de 1.44 GHz, 4 GB memorie RAM, 64 GB de stocare, dar și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Avem la dispoziție o cameră frontală de 2 megapixeli, un senzor principal cu același număr de megapixeli și următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, port microUSB v2.0, microHDMI și totodată un jack audio 3.5 mm. Tableta de față dispune și de suport OTG, ceea ce înseamnă că vom putea atașa un mouse sau o tastatură via USB pentru interacțiunea cu sistemul de operare.

La interiorul carcasei întâlnim o baterie de 7500 mAh, corp ce cântărește 635 grame și care măsoară 8.4 mm în grosime. După cum vă spuneam, GearBest are o promoție specială prin care ni se oferă o reducere de 10$ la utilizarea codului Tbook11GB. Astfel, pute'i cumpăra tableta pentru doar 159.99 dolari ~ 650 lei.

De asemenea, magazinul mai desfășoară în această perioadă și alte promoții prin care tabletele primesc reduceri speciale, una dintre ele fiind Chuwi HiBook 12 ce costă 164.99 dolari odată cu utilizarea codului Hibook12 la comandă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×