Microsoft Office vine pe iPad și tabletele Android În noiembrie!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.652 ori
<b>Microsoft Office vine pe iPad și tabletele Android În noiembrie!</b>Dacă nu vă mulțumește suita iWork și aplicațiile asociate disponibile pe iPad, atunci din noiembrie veți avea ocazia să folosiți Microsoft Office pe iOS și mai bine zis pe iPad. Va exista și o versiune pentru tabletele Android, se pare. &nbsp;...

Dacă nu vă mulțumește suita iWork și aplicațiile asociate disponibile pe iPad, atunci din noiembrie veți avea ocazia să folosiți Microsoft Office pe iOS și mai bine zis pe iPad. Va exista și o versiune pentru tabletele Android, se pare.

Informația vine de la surse de încredere ale celor de la BGR, care afirmă că MS pregătește o lansare a suitei complete Office pentru iPad și Android. Sunt tare curios să văd ce prețuri se vor aplica pentru acest pachet software, mai ales că altenativele lor, cum e cazul lui Polaris Office sau aplicațiile iWork nu costă atât de mult. Cu ceva timp în urma cei de la The Daily au prezentat o imagine cu Office rulând pe un iPad, dar Microsoft a negat tot la acea vreme.

Acum se pare că aplicația era autentică, iar ea ar putea sosi și pe iPhone și iPod touch, nu doar pe iPad. Software-ul oferă Word, Excel și PowertPoint pe terminalele Apple și lookul aplicației este similar cu cel al lui OneNote de la Microsoft, conform The Daily. Deși există variante bune în ziua de azi pentru Office, există persoane care s-au obișnuit de lucreze de aproape un deceniu cu aceleași aplicații Office și vor dori să își continue experiența pe tableta Apple.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×