Tableta Google Nexus livrata În iunie, În magazine În iulie; 600.000 de unități gata de debut!

1.025 ori
<b>Tableta Google Nexus livrata În iunie, În magazine În iulie; 600.000 de unități gata de debut!</b>Acum că zvonurile despre Samsung Galaxy S III s-au terminat, au început cele despre iPhone 5 și s-a reaprins discuția despre următorul terminal Nexus. Spun aici "terminal", deoarece ar putea fi o tabletă sau un telefon produs de Google, sau poate...

Acum că zvonurile despre Samsung Galaxy S III s-au terminat, au început cele despre iPhone 5 și s-a reaprins discuția despre următorul terminal Nexus. Spun aici "terminal", deoarece ar putea fi o tabletă sau un telefon produs de Google, sau poate chiar ambele. în privința tabletei cel puțin speculațiile continuă și astăzi aflăm că livrările terminalului vor începe din iunie.

Se pare că e gata un prim lot de 600.000 de unități ale tabletei Nexus de 7 inch, cu preț accesibil. Ultima oară când informații despre acest produs ajungeau pe web, se vorbea despre un gadget produs de ASUS, despre renunțarea la procesorul Tegra 3 și despre faptul că ar putea rula Android 5.0 Jellybean. Personal, mă aștept să vedem tableta lansată la Google I/O 2012, evenimentul în cadrul căruia vă fi prezentat oficial Android 5.0, asta dacă nu avem parte de întârzieri.

Inițial Google plănuise să își lanseze tableta în această lună, dar schimbări de design și de cost în ultima clipă au cauzat întârzieri de acest gen. Livrările totale ale noului device Nexus sunt estimate la 2-2.5 milioane de unități, dacă produsul are succesul scontat. Prețul rămâne un mister, dar se vehiculează o valoare de 200 - 250 de dolari, poate chiar 150 dacă Google și partenerul său hardware au componente destul de ieftine la dispoziție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×