Tableta Olimpică: Acer Iconia A510 În ediție specială pentru Jocurile Olimpice se lansează luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Acer 910 ori
<b>Tableta Olimpică: Acer Iconia A510 În ediție specială pentru Jocurile Olimpice se lansează luna viitoare</b>Nu doar Samsung se implica în Jocurile Olimpice de vară din Londra în acest an, fiind unul dintre sponsorii principali, ci și Acer, printr-o tabletă special branduita pentru eveniment. Samsung a lansat deja un Galaxy Note special pentru Olimpiadă...

Nu doar Samsung se implica în Jocurile Olimpice de vară din Londra în acest an, fiind unul dintre sponsorii principali, ci și Acer, printr-o tabletă special branduita pentru eveniment. Samsung a lansat deja un Galaxy Note special pentru Olimpiadă în Marea Britanie și vine și Galaxy S III ca telefon oficial al evenimentului, în vreme ce tableta Acer Iconia A510 va purta pe spate inelele olimpice și va fi branduita pentru competiția sportiva.

Produsul cunoscut sub numele de Acer Iconia Tab A510 Olympic Tab se va lansa în Marea Britanie luna viitoare și își va păstra specificațiile standard. Tableta a fost prezentată oficial în ediția sa specială în aprilie și iată că abia acum ajunge pe piață, în prag de debut al Olimpiadei. Publicația The Inquirer afirma că produsul va fi disponibil prin retailerul Carphone Warehouse în iunie și că va veni cu un display IPS de 10.1 inch, Android 4.0 ICS drept OS și un procesor quad core Tegra 3 la 1.3 GHz drept "creier".

Tableta va avea în partea din spate o cameră de 5 megapixeli, 32 GB memorie internă și un trial pentru canalele Eurosport, pentru a urmări evenimentele Olimpiadei. Prețul acestui produs va fi de 552 de dolari fără abonament și mă aștept să îl văd pe Iconia A510 Olympic Tab oferit ca premiu tuturor atleților medaliați.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×