Microsoft Surface Book primeşte câteva reclame TV, care îi scot în evidenţă creativitatea şi latura artistică (Video)

558 ori
<b>Microsoft Surface Book primeşte câteva reclame TV, care îi scot în evidenţă creativitatea şi latura artistică (Video)</b>Surface Book este primul laptop produs de către Microsoft, de fapt un terminal 2 &icirc;n 1 cu cel mai inedit mecanism de conectare &icirc;ntre ecran şi tastatura văzut &icirc;n ultima vreme. Prezentat odată cu debutul lui Surface Pro 4, acest...

Surface Book este primul laptop produs de către Microsoft, de fapt un terminal 2 în 1 cu cel mai inedit mecanism de conectare între ecran şi tastatura văzut în ultima vreme. Prezentat odată cu debutul lui Surface Pro 4, acest terminal are parte de o campanie de advertising ce tocmai a inaugurat 3 spoturi TV pe care le vedeţi mai jos.

Ele sunt destul de scurte şi se axează pe creativitate şi latura artistică a produsului. Primul este clipul Editor, în care vedem cum se face editarea video folosind laptopul Microsoft. De remarcat că editorul lucrează în tandem cu multiple PC-uri şi monitoare, nu doar cu Surface Book şi atât. Apoi avem spotul Musician, în care vedem cum un muzician îşi editeaza melodiile şi le înregistrează cu unelte profesioniste.

În cele din urmă Artist păstrează acelaşi mesaj, dar de această dată aduce în discuţie şi un stylus şi capacitatea de a desena şi crea portrete cât mai reuşite. Surface Book a fost disponibil la precomanda încă de la începutul lunii şi a început să fie livrat de pe 26 octombrie. Terminalul are la bord până la 16 GB RAM, până la 1 TB stocare SSD şi un ecran de 13.5 inch, cu rezoluţie de 3000 x 2000 pixeli. Procesorul sau ajunge până la un Core i7-6600U şi avem la bord şi difuzoare stereo şi microfoane duale.  Pretul de pornire este de 1499 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×