Huawei Mate 8 se afișează într-o nouă fotografie; acesta va fi lansat oficial pe data de 26 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Huawei 751 ori
<b>Huawei Mate 8 se afișează într-o nouă fotografie; acesta va fi lansat oficial pe data de 26 noiembrie</b>Astăzi, la scurt timp de la sosirea unui teaser din partea Huawei, potrivit căruia phablet-ul Mate 8 va fi lansat oficial pe data de 26 noiembrie, iată că avem ocazia să vedem o nouă fotografie cu device-ul &icirc;n cauză. Deși acest model este...

Astăzi, la scurt timp de la sosirea unui teaser din partea Huawei, potrivit căruia phablet-ul Mate 8 va fi lansat oficial pe data de 26 noiembrie, iată că avem ocazia să vedem o nouă fotografie cu device-ul în cauză. Deși acest model este acoperit de o carcasă ce are rolul de a ascunde design-ul, putem remarca câteva elemente.

În primul rând observăm faptul că vom avea parte de un senzor foto însoțit de un bliț dual-tone, un senzor ce beneficiază de un corp circular și nu unul pătrățos cum ne dezvăluiau imaginile sosite anterior pe web. Sub camera foto se remarcă totodată și scanner-ul de amprente în formă circulară.

Ca și dotări, se așteaptă că acest nou phablet să vină la pachet cu un procesor octa-core HiSilicon Kirin 950, un chip ce va fi dezvăluit pe data de 5 noiembrie. Potrivit informațiilor din presa chineză, noul procesor dezvoltat in-house de către Huawei va fi mai puternic decât Snapdragon 820, respectiv Exynos 7420.

Totodată, telefonul va sosi cu display de 6 inch cu sticlă 2.5D și tehnologia Force Touch, cu un senzor foto principal de 20 megapixeli și cu o cameră frontală de 8 megapixeli. Aparent, vor exista două versiuni, una de tip standard cu 3 GB RAM și 32 GB de stocare, și o alta premium ce sosește cu 4 GB RAM și 64 GB memorie internă la bord. Corpul metalic se păstrează și pe Mate 8, device ce va aduce o baterie de înaltă capacitate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×