Microsoft Surface Pro 4 ar putea sosi la duel cu iPad Pro în toamnă, pe undeva prin octombrie

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.160 ori
<b>Microsoft Surface Pro 4 ar putea sosi la duel cu iPad Pro în toamnă, pe undeva prin octombrie</b>BUILD 2015 se apropie şi odată cu el şi noi lansări Microsoft şi teoretic nu era exclus un debut al lui Surface Pro 4 aici. Ei bine, se pare că Microsoft păstrează acest produs pentru o lansare la toamnă, aştept&acirc;nd probabil o mişcare din...

BUILD 2015 se apropie şi odată cu el şi noi lansări Microsoft şi teoretic nu era exclus un debut al lui Surface Pro 4 aici. Ei bine, se pare că Microsoft păstrează acest produs pentru o lansare la toamnă, aşteptând probabil o mişcare din partea Apple.

În mod normal, Surface Pro 4 ar trebui să debuteze vară, ca şi predecesorul său, dar Microsoft doreşte probabil să contracareze iPad Pro pe undeva prin Octombrie. În plus, o lansare în vara nu ar permite lui Windows 10 să fie la bord, în vreme ce debutul în toamna ar asigura prezenta acestui OS la bord. Ideea e şi ca noul model să promoveze Windows 10 şi să fie primul device cu acest OS la bord.

Evident exista în continuare posibilitatea unui debut la vară, cu Windows 8.1 la bord şi un update ulterior la Windows 10. Cei de la Venture Capital au aflat şi specificaţii ale tabletei, care sună foarte bine: ecran 4K, procesor Intel Core i5 sau i7, stylus şi 2 versiuni de diagonală. Vom avea un model 12 inch şi unul de 14, cu până la 1 TB stocare şi 16 GB RAM.

Cum vă suna acest produs?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×