Samsung răspunde oficial cu privire la testul de îndoire a lui Galaxy S6 Edge; Demonstrează cum se face un test oficial de genul (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 778 ori
<b>Samsung răspunde oficial cu privire la testul de îndoire a lui Galaxy S6 Edge; Demonstrează cum se face un test oficial de genul (Video)</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă vă informam&nbsp;legat de un posibil nou BendGate, după ce un test al celor de la SquareTrade ne arată că Samsung Galaxy S6 Edge este mai expus la daune dupa &icirc;ndoire dec&acirc;t iPhone 6 Plus. Problema sa...

Cu câteva zile în urmă vă informam legat de un posibil nou BendGate, după ce un test al celor de la SquareTrade ne arată că Samsung Galaxy S6 Edge este mai expus la daune dupa îndoire decât iPhone 6 Plus. Problema sa principală era că atunci când handsetul se îndoia, porţiunea laterală a ecranului se crapa imediat. Ei bine, Samsung a luat poziţie şi a răspuns la această aparentă problemă.

Samsung Tomorrow, blogul oficial al companiei sud coreene a postat un răspuns la clipul Square Trade, afirmând că telefoanele sale nu se vor întâlni cu o presiune de 49.8 kgf prea des. E vorba despre ţinerea telefonului în buzunarul de la spate aici, care nu ar solicită handsetul în acel mod. Într-o situaţie de genul se ajunge la aproximativ 29.9 kgf de presiune, se declară pe blog.

Totul depinde de greutatea persoanei şi de unghiul la care telefonul e ţinut în buzunarul pantalonilor la spate, deci să nu luăm de bună declaratia oficială. Samsung a mai declarat şi că atât Galaxy S6, cât şi S6 Edge au fost analizate cu teste de presiune ce ajung până la 35 kgf, presiune destul de mare încât să rupă 5 creioane standard 2B, puse unul peste altul.

În cele din urmă Samsung a ţinut să afirme şi că unghiul din care a fost filmat testul Square Trade era greşit, oferind impresia că terminalul a fost distrus de test. Compania sud coreeană a solicitat un nou clip realizat de testerii Square Trade, după noile reguli şi a oferit clipul referinţă de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×