Model 3D de iPad Mini filmat, costă doar 13 dolari În Asia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.036 ori
<b>Model 3D de iPad Mini filmat, costă doar 13 dolari În Asia (Video)</b>Se pare că e foarte ușor să creezi un model 3D de iPad Mini în ziua de azi, folosind zvonurile și scăpările de pe web. La urma urmei văzusem și modele iPhone 5 produse în China, clone ale telefonului chiar înainte ca el să fie lansat. De...

Se pare că e foarte ușor să creezi un model 3D de iPad Mini în ziua de azi, folosind zvonurile și scăpările de pe web. La urma urmei văzusem și modele iPhone 5 produse în China, clone ale telefonului chiar înainte ca el să fie lansat. De această dată avem de-a face cu o unitate "dummy" de iPad Mini, în genul celor de plastic pe care le găseam pentru telefoane în reprezentante ale operatorilor mai demult.

Interesant e că avem aici și un clip video pe filieră japoneză, prin intermediul site-ului Macotakara, specializat pe zvonuri legate de iPad și iPhone. Observați că în imaginea de mai sus iPad Mini este comparat cu un MacBook Pro cu ecran de 15 inch. Aparent un astfel de "mockup" costă 13 dolari în Asia și este o unitate non funcțională, doar de dragul designului, probabil folosită de producătorii de carcase și accesorii. Observați că noul iPad are același port Lightning ca și iPhone 5 și difuzoare cu design similar.

Jack-ul audio este în continuare în partea superioară și nu jos ca pe iPhone 5. Terminalul cu ecran de 7.85 inch a fost subiect de zvonuri de ceva vreme și se vehicula la un moment dat o lansare în octombrie. Acum ca octombrie a început deja, șansele să vedem un iPad Mini în acest an scad vertiginos și cel mai probabil vom vedea tableta de abia la anul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×