BlackBerry London Își dezvăluie specificațiile pe web, rulează BB 10 OS

713 ori
<b>BlackBerry London Își dezvăluie specificațiile pe web, rulează BB 10 OS</b>După BlackBerry Laguna și specificațiile ajunse pe web cu câteva ore în urmă, iată că încă un smartphone RIM de nouă generație ni se dezvăluie. Ar fi greșit să spunem că acesta este un model nou, deoarece despre BlackBerry London se...

După BlackBerry Laguna și specificațiile ajunse pe web cu câteva ore în urmă, iată că încă un smartphone RIM de nouă generație ni se dezvăluie. Ar fi greșit să spunem că acesta este un model nou, deoarece despre BlackBerry London se discută deja de aproape un an, acesta fiind unul dintre primele terminale BB 10 OS confirmate.

London, cunoscut și sub nume de cod R072 adopta un procesor TI OMAP4, spre deosebire de modelul Laguna, care optează pentru un CPU Snapdragon. Rețineți că lista de specificații de mai sus poate fi un fals, deci trebuie privită cu precauție. Noul model măsoară 9 mm în grosime și vine cu suport quad band HSPA/UMTS, un display de 4.2 inch cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli și aspect ratio 15:9. Telefonul încorporează o cameră de 8 megapixeli cu bliț și captura 1080p la 30 fps, având și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Terminalul dispune și de 1 GB RAM, 16 GB memorie flash și un slot pentru carduri microSD hot swap. BlackBerry London poate îndeplini și funcția de hotspot mobil 4G, suportă și WiFi, vine cu GPS, NFC, micro HDMI out, DLNA și are o baterie de 1800 mAh. Observați că 90% dintre dotările lui BlackBerry London coincid cu cele ale lui Laguna, ceea ce mă duce cu gândul unei versiuni pentru un operator diferit sau pentru altă zonă a globului. Se pare că seria L de la BlackBerry include modelele Lisbon și Laguna, dedicate pieței din SUA și BlackBerry London, dedicat pieței internaționale.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×