BlackBerry Laguna ajunge pe web sub formă de specificații, vine cu procesor Qualcomm și LTE

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 834 ori
<b>BlackBerry Laguna ajunge pe web sub formă de specificații, vine cu procesor Qualcomm și LTE</b>S-a vorbit mult în ultima săptămână despre viitoarele modele BlackBerry, mai ales că a avut loc și evenimentul BlackBerry Jam 2012, unde am văzut în acțiune câteva funcții ale lui BlackBerry 10 OS. în schimb nu avem nici o veste despre...

S-a vorbit mult în ultima săptămână despre viitoarele modele BlackBerry, mai ales că a avut loc și evenimentul BlackBerry Jam 2012, unde am văzut în acțiune câteva funcții ale lui BlackBerry 10 OS. în schimb nu avem nici o veste despre debutul primelor terminale BB 10 OS, deși tocmai și-au făcut apariția câteva specificații ale unui misterios model BlackBerry Laguna.

Menit să fie lansat de Verizon, acest smartphone vine cu un ecran de 4.2 inch, cu o rezoluție de 1280 x 768 pixeli. Telefonul face parte din Seria L și vine cu un porcesor dual core Krait (Snapdragon S4), 1 GB RAM, deci dotări similare cu noile modele WindowS Phone 8, dacă vreți o comparație. Alte dotări ale lui Laguna includ LTE, WiFi dual band a/b/g/n, WiFi Direct, NFC și un port micro HDMI. în spate găsim o cameră de 8 megapixeli cu captura Full HD, plus 16 GB memorie internă și un slot microSD.

BlackBerry Laguna dispune de o baterie de 1800 mAH, va rula BlackBerry 10 OS și e foarte probabil să se lanseze la începutul anului viitor. Telefonul măsoară 9 mm în grosime și dispune și de o cameră frontală de 2 megapixeli, GPS, DLNA și un microfon dual stereo pentru reducerea zgomotului. Având în vedere că se zvonea la un moment dat că viitoarele BlackBerry-uri vor avea procesoare Snapdragon quad core, mă aștept ca Laguna să fie un model midrange și nu unul high end.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×