Motorola ar lucra la o nouă tabletă ce va include un mod de productivitate; vedem o captură de ecran

1.087 ori
<b>Motorola ar lucra la o nouă tabletă ce va include un mod de productivitate; vedem o captură de ecran</b>Motorola nu prea s-a făcut remarcată pe piața tabletelor, asta și pentru că numărul de asemenea dispozitive ce au purtat logo-ul Moto au ajuns în număr foarte restrâns la vânzare. Au existat doar câteva modele deloc impresionante care nu au reușit să

Pe piața tabletelor cei de la Motorola nu au reușit să se facă prea tare remarcați și asta pentru că doar câteva modele au fost produse, modele ce nu au impresionat publicul în mod special. De când firma a fost preluată de către Lenovo nu au mai apărut deloc informații cu privire la o eventuală tabletă cu inscripția Moto, cel puțin nu până astăzi când avem detalii despre un viitor produs de acest tip.

Tableta moto

O sursă de încredere le-a declarat celor de la AndroidPolice faptul că Motorola lucrează la o nouă tableta, prima din ultimii 5-6 ani în care compania s-a axat doar pe partea smartphone. Singura dovadă pe care o avem este captura de ecran de mai sus ce ne dezvăluie faptul că produsul va oferi un mod de productivitate pentru utilizatori.

Acest mod permite adăugarea unui taskbar în partea de jos de unde putem închide sau accesa aplicațiile exact cum facem în cazul lui Windows. Posibil ca tableta să aducă un display de 9-10 inch și un port magnetic pentru atașarea de tastatură. Detaliile despre dotările hardware lipsesc cu desăvârșire, dar dacă ar fi să bănuim, atunci ne putem aștepta la 3 sau 4 GB memorie RAM, la un procesor Qualcomm și la minim 32 GB de stocare flash.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×