Motorola anunţă Moto 360 Camera, un modul Moto Mod cu captură video 4K şi înregistrare audio 3D

689 ori
<b>Motorola anunţă Moto 360 Camera, un modul Moto Mod cu captură video 4K şi înregistrare audio 3D</b>Odată cu lansarea lui Moto Z2 Force de ieri seară a debutat și un nou modul intitulat Moto 360 Camera. Este un accesoriu pe care l-am mai văzut în imagini acum câteva săptămâni și rolul său este acela de a ne oferi captură la 360 grade, dar și

Pe lângă Motorola Moto Z2 Force, americanii au anunţat şi un modul nou, numit Moto 360 Camera. Acesta se ataşează prin pinii obişnuiţi în spatele terminalului şi este o cameră cu captură la 360 de grade.

E capabilă şi de înregistrare video 4K. Probabil vă întrebaţi cum e diferit acest accesoriu faţă de Samsung Gear 360 sau accesoriul-cameră al celor de la LG. Ei bine, prin faptul că e un accesoriu modular care se va alipi direct la terminal, deci veţi putea stoca clipurile şi fotografiile rezultate direct pe smartphone şi să aveţi mai mult control asupra realizării lor.

360 Camera Mod

Nu e nevoie de baterie separată şi slot pentru card de memorie separat. Moto 360 Camera se remarcă şi prin "captura acustică imersivă", ceea ce înseamnă că sunetul va fi capturat fix din direcţia din care vine și redat direcțional. Cele două lentile ale camerei au unghiuri largi de vizualizare şi pot captura cadre la 150 de grade. Există şi opţiuni speciale de editare pentru foto şi video capturate cu acest modul, direct din aplicaţia Camera de pe telefon.

Modulul integrează doi senzori de 13 MP (1/2.8 inch, 1.25 microni), ceea ce găsim și pe Moto Z2 Force. Deschiderea este F/2.0, iar captura video este 4K la 24 FPS și 360 de grade. Ne-a fost promis şi suport pentru streaming Live pe Facebook, YouTube şi alte platforme de socializare. Acest Moto Mod debutează global pe 10 august, la preţul de 299 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×