Motorola promite că va lansa 12 module Moto Mods în acest an, va păstra tehnologia în activitate cel puţin 3 ani

1.202 ori
<b>Motorola promite că va lansa 12 module Moto Mods în acest an, va păstra tehnologia în activitate cel puţin 3 ani</b>Motorola tine să ne reamintească de fiecare dată că e foarte implicată în proiectul său legat de telefoane modulare, cu module Moto Mods. Şi asta pentru că nu vrea să pară gata de eşec, cum au păţit celelalte două proiecte modulare mari, LG G5 şi Project

Motorola tine să ne reamintească de fiecare dată că e foarte implicată în proiectul său legat de telefoane modulare, cu module Moto Mods. Şi asta pentru că nu vrea să pară gata de eşec, cum au păţit celelalte două proiecte modulare mari, LG G5 şi Project Ara de la Google. Azi aflăm că planurile de viitor Moto implică 12 module lansate în acest an.

La final de 2016 compania deţinută de Lenovo anunţa sus şi tare că va lansa 4 module Moto Mods pe trimestru în perioada următoare. Ele vor fi compatibile atât cu modelele Moto Z actuale, cât şi cu cele viitoare. În această săptămână s-a reînnoit promisiunea, cu 12 accesorii de gen garantate pentru 2017. Nu am avut detalii despre ce module e vorba, dar hackatonul recent e un indiciu foarte bun.

Am văzut acolo un încărcător solar, un accesoriu legat de sănătatea bebeluşilor, dar şi un etilotest. Apăruse şi un Moto Mod ceva mai "disco", amintind oarecum de ceea ce va aduce Alcatel la MWC 2017, sub forma unui capac spate cu LED-uri. Şi un joystick şi alte accesorii de gaming se afla pe listă. Cele mai bune astfel de module ajung pe IndieGoGo şi vor fi finanţate şi dezvoltate.

Motorola a garantat şi că produsele Moto Mods vor fi funcţionale şi compatibile 3 ani de acum încolo, deci nu ne facem griji că se vor învechi prea curând sau că nu vor mai funcţiona.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×