MWC 2012: ViewSonic ViewPad E70 Hands On - tableta Android 4.0 entry level cu interfață 3D (Video)

Autor:  | Publicat în:  ViewSonic 850 ori
<b>MWC 2012: ViewSonic ViewPad E70 Hands On - tableta Android 4.0 entry level cu interfață 3D (Video)</b>Dacă ați urmărit și alte experiențe hands-on ale noastre de la Mobile World Congress cu terminale ViewSonic, ați observat cu siguranță faptul că toate telefoanele și tabletele companiei au parte de o interfața 3D unică. Este și cazul lui...

Dacă ați urmărit și alte experiențe hands-on ale noastre de la Mobile World Congress cu terminale ViewSonic, ați observat cu siguranță faptul că toate telefoanele și tabletele companiei au parte de o interfața 3D unică. Este și cazul lui ViewSonic ViewPad E70, o tabletă de 7 inch cu rezoluție modestă, pe care o puteți admira în clipul video de mai jos și în galeria foto de la final.

Terminalul rulează Android 4.0 și vine cu interfața ViewScene 3D, oferind astfel o experiență uniformă pe toate tabletele și telefoanele ViewSonic. Interfața este bazată pe SPB Shell 3D, iar acest terminal va fi lansat pe piața în luna aprilie, conform persoanei de la stand. Aceasta este prima oară când produsul este prezentat în public, iar această tabletă entry level este doar un prototip, deci varianta finală ar putea fi modificată. Iată cum arată specificațiile sale:

  • CPU: 1GHz
  • Memorie: 512 MB RAM, 3.7 GB ROM, slot microSD
  • Display: 7 inch, 800 x 480 pixeli
  • Conectivitate: Bluetooth 2.1, WiFi, mini USB, GPS, HDMI
  • Camera: 5MP, frontală de 1.3MP

ViewSonic ViewPad E70 va costa 150 de euro, iar calitatea materialelor sale lasa puțin de dorit, terminalul dând feelingul de bucată masivă de plastic. Tableta nu dispune de conexiune 3G, oferă destul de puțin spațiu de stocare și având în vedere toate aceste aspecte, e destul de logic că avem de-a face cu un produs pentru cei cu bugete mai mici. Nu m-ar mira să îl vedem pe E70 rebranduit în oferta unui operator local, cu un preț și mai mic decât cel inițial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×