MWC 2012: Fujitsu Arrows Micro F-07D Hands On - filmează sub apă! (Video)

1.318 ori
<b>MWC 2012: Fujitsu Arrows Micro F-07D Hands On - filmează sub apă! (Video)</b>Fujitsu este doar una dintre companiile asiatice care a promis să cucerească piața europeană în acest an. Avantajul său este faptul că oferă telefoane ultraslim, cu câteva funcții unice față de rivalii lor. Fujitsu tine neapărat ca tabletele...

Fujitsu este doar una dintre companiile asiatice care a promis să cucerească piața europeană în acest an. Avantajul său este faptul că oferă telefoane ultraslim, cu câteva funcții unice față de rivalii lor. Fujitsu tine neapărat ca tabletele și telefoanele sale să fie rezistente la apă și este și cazul lui Fujitsu Arrows Micro F-07D, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Acesta este unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume, cu o talie de 6.7 mm.

Există un Huawei care e cu doar 0.02 mm mai subțire, deci nu m-aș înșela dacă aș spune că și acest model Fujitsu este cel mai subțire smartphone din lume. Handsetul nu poate face fotografii sub apă, dar poate filma, după cum ne-a demonstrat persoana de la standul Fujitsu introducand-ul pe Arrows Micro F-07D în acvariu. Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread și i-ar fi util un upgrade la Android 4.0, cât mai curând. Iată cum arată dotările acestui device:

  • Dimensiuni: 6.7 mm grosime, 105 grame greutate
  • Display: 4 inch, Super AMOLED, 480 x 800 pixeli
  • CPU: 1.4GHz, Qualcomm, single core
  • Memorie: 512 MB RAM, slot microSD
  • Baterie: 1400 mAh

Device-ul are parte la standul Fujitsu și de o demonstrație de duritate a ecranului, cu un mecanism cu bile de metal lovindu-i display-ul în mod repetat, fără a produce măcar o zgârietură. Butoanele fizice de sub ecran îmi amintesc destul de mult de cele de pe Xperia Arc S și Xperia Arc și faptul că sunt 3 mă duce cu gândul la Android 4.0.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×