Tableta Google de 7 inch ar putea purta numele de Google Play; Compania tocmai a cumpărat câteva domenii Play!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.184 ori
<b>Tableta Google de 7 inch ar putea purta numele de Google Play; Compania tocmai a cumpărat câteva domenii Play!</b>După ce am aflat că e posibil ca tableta Google de 7 inch să coste doar 200 de dolari și să fie produsă de Motorola, acum se pare că avem și un nume provizoriu pentru device. Este vorba de "Google Play", dar rețineți că acestea sunt doar...

După ce am aflat că e posibil ca tableta Google de 7 inch să coste doar 200 de dolari și să fie produsă de Motorola, acum se pare că avem și un nume provizoriu pentru device. Este vorba de "Google Play", dar rețineți că acestea sunt doar zvonuri și nu trebuie luate drept 100% reale.

Pe 29 februarie "o companie" ar fi cumpărat peste 10 domenii care conțin termenii "Google Play", inclusiv "googleplayapps.com", "googleplaymusic.com" și "googleplaybooks.com". Lista este mult mai lungă și este cu siguranță un indiciu cu privire la un viitor produs nou de la Google, dar care exact nu știm încă. înregistrarea domeniilor a avut loc prin MarkMonitor, o companie de protecție a brandurilor și deși Google nu a confirmat că se afla în spatele acestor domenii, este evident că e mâna lor, doar nu le-a înregistrat Apple, nu-i așa?

Speculațiile afirmă că tableta Google s-ar putea lansa în aprilie și că este produsă de Motorola. Nu m-ar mira că ea să vină de fapt la vară, odată cu sosirea noului Android, al cărui nume de cod Jelly Bean nici măcar nu a fost confirmat deocamdată. Să vedem în ce măsură va integra această tabletă și servicii și aplicații Chrome, deoarece s-a vorbit și despre o prezență mai activă a lui Chrome în Android 5.0 sau relaționat cu acest OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×