MWC 2012: ZTE PF100 preview - o nouă tableta quad core cu Android 4.0 (Video)

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.091 ori
<b>MWC 2012: ZTE PF100 preview - o nouă tableta quad core cu Android 4.0 (Video)</b>ZTE a avut foarte multe produse noi de prezentat la MWC 2012, inclusiv telefoane și tablete quad core. Printre acestea din urmă se numără și ZTE PF100, tableta pe care o puteți admira în galeria foto de mai jos și într-un preview video realizat...

ZTE a avut foarte multe produse noi de prezentat la MWC 2012, inclusiv telefoane și tablete quad core. Printre acestea din urmă se numără și ZTE PF100, tableta pe care o puteți admira în galeria foto de mai jos și într-un preview video realizat de trimisul nostru la Barcelona. ZTE are planuri mari pentru 2012, intentionand să se axeze mai serios pe terminale high end distribuite în Europa.

Tableta din imagine rulează Android 4.0.3 și folosește un procesor Tegra 3, care deja este celebru la MWC, fiind văzut și pe un telefon ZTE, pe un handset HTC și pe alte câteva device-uri precum tablete ASUS. Rețineți că terminalul de aici este un prototip, deci nu este finisat și orice bug sau eroare va dispărea în varianta finală. Iată cum arată lista sa de dotări:

  • Display: TFT, 10.1 inch, 1280 x 768 pixeli
  • Memorie: 16 GB internă, 1 GB RAM
  • Conectivitate: HSDPA 28 Mbps, WiFi, Bluetooth, USB
  • Camera: 5MP, autofocus, captura 720p, geotagging, camera frontală de 2 MP
  • CPU: Nvidia Tegra 3, 1.5GHz, quad core
  • Alte dotări: AGPS, accelerometru, giroscop, busolă

Aceasta nu este chiar cea mai comoda tableta văzută vreodată, fiind destul de masivă, chiar și pentru un device de 10 inch. Urmează să se mai lucreze la designul său și având în vedere istoricul celor de la ZTE și Huawei, de exemplu, e posibil să vedem acest produs pe piața sub forma unui device rebranduit de operatori și vândut cu abonamente accesibile ca preț. E interesant designul părții din spate cu acel cerc metalic, înconjurat de plastic de culoare închisă. Android 4.0 nu pare a fi perzonalizat în vreun fel aici, deci vom rula varianta stock a OS-ului pe tableta.

Iată și preview-ul video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×