MWC 2012: Nokia Lumia 610 hands on preview - Nokia cu Windows Phone arată bine și În varianta low end (Video)

1.395 ori
<b>MWC 2012: Nokia Lumia 610 hands on preview - Nokia cu Windows Phone arată bine și În varianta low end (Video)</b>Această săptămână a început cu prezentarea celor de la Nokia, de luni dimineața, care ne-a oferit câteva noi modele Asha, cameraphone-ul de 41 de megapixeli 808 PureView și un Windows Phone low end, Nokia Lumia 610. Pe acesta din urmă îl...

Această săptămână a început cu prezentarea celor de la Nokia, de luni dimineața, care ne-a oferit câteva noi modele Asha, cameraphone-ul de 41 de megapixeli 808 PureView și un Windows Phone low end, Nokia Lumia 610. Pe acesta din urmă îl analizăm în rândurile următoare, după o experiență hands on la standul Nokia de la MWC 2012, în Barcelona. Acolo se afla trimisul nostru Zsolt, care filmează toate clipurile hands on cu cele mai noi telefoane.

Rețineți și un aspect inedit: acesta este primul handset Windows Phone care coboară stacheta specificațiilor în domeniul low end, deci primul model Windows Phone Tango dacă vreți. Interesant e faptul că acest update care oferă cerințe hardware mai mici nu este numit oficial Tango, ci doar o actualizare minoră a lui Mango, deci mai avem de așteptat până ce va veni și Tango. Nokia Lumia 610 ne este prezentat în clipul de mai jos într-o variantă roz, cu o carcasă plasfificata și ni se promit numeroase alte culori, deci acesta este un handset tineresc, un soi de Lumia 710, dar cu dotări mai modeste.

  • Dimensiuni: 12 mm grosime, 131.5 grame greutate
  • Display: TFT touch, 3.7 inch, 480 x 800 pixeli, Gorilla Glass
  • Memorie: 8 GB intenra, 256 MB RAM
  • Conectivitate: HSDPA 7.2 Mbps, WiFi, Bluetooth 2.1, microUSB 2.0
  • Camera: 5MP, autofocus, bliț LED, captura video VGA la 30 fps
  • CPU: 800 MHz
  • Baterie: Li-ion 1300 mAh
  • Alte dotări: radio FM stereo, microSIM, busolă

Telefonul nu dispune de camera frontală, are o fatadă destul de glossy și se mișca excelent cu Windows Phone pe el. Nu am văzut pic de lag în experienta sa de utilizare și asta puteți constata și voi în clipul din acest articol. în rest, toate bune și frumoase, Hubul People își face treaba, integrand funcțiile de socializare prin Twitter și Facebook, iar gesturile swipe sunt la putere în această interfață. Telefonul va costa 189 de euro, deci începe să sune foarte bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×