MWC 2012: Conferința completă ASUS din Barcelona filmată de Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.422 ori
<b>MWC 2012: Conferința completă ASUS din Barcelona filmată de Mobilissimo (Video)</b>Această săptămână de MWC 2012 a început cu o conferință Nokia și apoi una ASUS, aceasta din urmă fiind înregistrată integral de către trimisul nostru în Barcelona, Zsolt. Am avut și un live blogging aici, dacă sunteți curioși. Printre...

Această săptămână de MWC 2012 a început cu o conferință Nokia și apoi una ASUS, aceasta din urmă fiind înregistrată integral de către trimisul nostru în Barcelona, Zsolt. Am avut și un live blogging aici, dacă sunteți curioși. Printre cele mai interesante anunțuri din cadrul evenimentului ASUS se număra cel al lui PadFone, telefonul care se integrează într-o tabletă, plus seria de terminale Infinity și Transformer Pad 300.

șeful ASUS, Jonney Shih a fost unul dintre vorbitori pe scena MWC 2012 pentru a prezenta cele mai noi produse ale companiei asiatice, printre care și ASUS PadFone, considerat de mulți vedeta MWC 2012. Acesta presupune 3 produse într-unul singur: un smartphone Android 4.0, o tabletă de 10 inch care poate integra telefonul într-o fantă specială și un dock tastatura, care extinde bateria primelor două. Același PadFone vine și cu un stylus cu rol de headset Bluetooth. Ni s-a mai prezentat și tableta Infinity series, un device cu ecran de 1920 x 1200, adică un Transformer Prime evoluat, care în varianta LTE va înlocui procesorul Tegra 3 cu un Snapdragon S4 dual core.

Am avut parte și de un model accesibil, Transformer Pad 300 Series, o tabletă Tegra 3 care va avea preț accesibil, doar 16 GB de memorie și va fi disponibilă într-o varietate de culori și chiar în versiuni 4G LTE. Așteptarea a fost mare în cazul lui PadFone, care a luat deja câteva premii, după cum se vede pe ecranul de la conferința ASUS. Singurul lucru de reproșat la conferință a fost conexiunea la web nu prea strălucită și după cum se vede și în clip ușoară rigiditate a reprezentaților ASUS, care păreau puțin crispați și aveau un stil sacadat de vorbire, probabil din cauza limbii de bază pe care o vorbesc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×