MWC 2013: Experienta hands on cu tableta Sony Xperia Tableta Z, cea mai subțire tableta din lume (Video)

1.876 ori
<b>MWC 2013: Experienta hands on cu tableta Sony Xperia Tableta Z, cea mai subțire tableta din lume (Video)</b>îmi e greu să numesc câteva telefoane cu grosime de sub 7 mm și probabil că există mai puțin de 10, dar în zona tabletelor nu cred că există tableta mai subțire decât Sony Xperia Tablet Z. Prezentat la CES 2013, acest model a fost lansat...

îmi e greu să numesc câteva telefoane cu grosime de sub 7 mm și probabil că există mai puțin de 10, dar în zona tabletelor nu cred că există tableta mai subțire decât Sony Xperia Tablet Z. Prezentat la CES 2013, acest model a fost lansat oficial la MWC 2013 și trimisul nostru la Barcelona, Emil Dragotă a avut ocazia să vadă în acțiune acest device, realizând clipul preview de mai jos.

Avem de-a face cu o tabletă rezistenta la apă, groasă de doar 6.9 mm și fabricată din materiale premium. în sfârșit Sony a lăsat în urma formatul de "revistă îndoită" și a trecut la un dreptunghi simplu și elegant. Ca și telefonul Xperia Z, tableta are același finisaj de plastic cauciucat, iar partea din față este acoperită de sticlă. Sony Xperia Tablet Z e o tabletă de 10.1 inch care în mâna utilizatorului se simte foarte rezistentă, în ciuda dimensiunilor sale silfide.

Experienta hands on cu tableta Sony Xperia Tableta Z, cea mai subțire tableta din lume (Video)

Sub carcasa sa se ascunde un CPU Qualcomm quad core de 1.5 GHz, un Snapdragon S4 Pro, însoțit de 2 GB RAM, iar terminalul va fi disponibil în versiuni de 16 sau 32 GB, ambele cu slot microSD. Tablet Z are un ecran 1080p, dispune de NFC, o cameră de 8 megapixeli cu senzor Sony Exmor R și o cameră frontală HD de 2 MP pentru videoconvorbiri. Puteți folosi acest device și că telecomandă universală, prin intermediul portului infraroșu și aplicației dedicate.

Gadgetul soseste pe piață la primăvară, la prețul de 499 de dolari pentru versiunea de 16 GB.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×