MWC 2013: ASUS Padfone Infinity și ASUS FonePad prezentate oficial azi la Barcelona

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.522 ori
<b>MWC 2013: ASUS Padfone Infinity și ASUS FonePad prezentate oficial azi la Barcelona</b>V-am oferit aici live blogging pentru evenimentul de lansare al lui ASUS PadFone Infinity și FonePad, cele mai noi produse ale companiei asiatice. Surprinși că avem un nou PadFone? și noi, dar nu pot spune că nu ne așteptam... Ei bine aflați că el...

V-am oferit aici live blogging pentru evenimentul de lansare al lui ASUS PadFone Infinity și FonePad, cele mai noi produse ale companiei asiatice. Surprinși că avem un nou PadFone? și noi, dar nu pot spune că nu ne așteptam... Ei bine aflați că el va sosi în aprilie în magazine și va costa 999 euro.

FonePad este o nouă tableta ASUS, cu diagonală de 7 inch, procesor Intel și funcție de telefon, plus preț de doar 219 euro. ASUS Padfone Infinity continua tradiția seriei Padfone și îmbunătățește dotările lui PadFone 2, dar respecta formatul de telefon + tabletă. Partea de tabletă oferă o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, iar PadFone Infinity, partea de telefon aduce dotări de ultimă oră, printre care un corp din aluminiu unibody, un procesor Snapdragon 600 quad core de 1.7 GHz și un display Full HD de 5 inch.

ASUS Padfone Infinity

Ecranul telefonului este un Super IPS+ LCD, iar ecranul tabletei lui PadFone Infinity este un IPS. La interiorul tabletei găsim o baterie de 5000 mAh, care va extinde durata de viață a handsetului de 3 ori. Interesant de menționat e faptul că telefonul folosește un nano SIM, măsoară 8.9 mm în grosime și cântărește 141 de grame.

Dacă ne-a impresionat plăcut camera lui PadFone 2, ei bine probabil că ne va plăcea și senzorul de 13 megapixeli de pe PadFone Infinity, care vine cu autofocus, bliț LED, touch focus, captură video 1080p la 30 fps și 720p la 60 FPS. și camera frontală de 2 MP e capabilă de captură video Full HD, se pare. PadFone Infinity are parte de o baterie Li-Po de 2400 mAh, care pe hârtie promite 19 ore de convorbiri.

ASUS FonePad

FonePad e o tabletă cu preț accesibil, ecran IPS LCD care arată bine în fotografiile noastre, rezoluție de 1280 x 800 pixeli și CPU Intel Atom Z2420 de 1.2 GHz. Avem și GPS, Glonass, 1 GB RAM, 8/16 GB stocare, slot microSD și HSDPA 21 Mbps. Terminalul folosește o baterie neinlaturabila Li-Ion de 4270 mAh, capacitate similară cu cea a lui Nexus 7, dacă nu mă înșel.

Ni se promit pe hârtie 9 ore de convorbiri aici. Cam atât despre aceste terminale la prima atingere și revenim cât de curând și cu clipuri video hands on!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×