MWC 2013: LG Optimus G Pro hands on, un super phablet Întors pe toate părțile (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.670 ori
<b>MWC 2013: LG Optimus G Pro hands on, un super phablet Întors pe toate părțile (Video)</b>Deși LG nu a avut un eveniment/conferința la MWC 2013, producătorul sud-coreean a adus o serie impresionantă de terminale mobile la showul din Barcelona. Vârful de lance al companiei este cu siguranță LG Optimus G Pro, un phablet de 5.5 inch care...

Deși LG nu a avut un eveniment/conferința la MWC 2013, producătorul sud-coreean a adus o serie impresionantă de terminale mobile la showul din Barcelona. Vârful de lance al companiei este cu siguranță LG Optimus G Pro, un phablet de 5.5 inch care face ca LG Nexus 4 să pară ca o acadea față de un tort de nuntă.

în clipul hands on din acest articol observăm în acțiune o funcție în genul lui Pop Up Play, cu mențiunea că putem face fereastra video transparentă. Funcția QSlide permite rularea a până la 3 aplicații simultan, printr-un multitasking bazat pe poziționarea simultană pe ecran a ferestrelor aplicațiilor. O funcție care m-a uimit a fost "audio zoom", care permite la filmarea unui grup de persoane să alegeți doar o voce din grup. Tot la filmare avem și un mod de captură video care activează camera frontală și vă permiteți să vedeți și reacția celui care filmează.

LG Optimus G Pro

LG Optimus G Pro a fost anunțat săptămâna trecută și va fi lansat în trimestrul 2 al acestui an. Phabletul dispune de un ecran True HD IPS+ LCD, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și o cameră de 13 megapixeli cu suport pentru captura video 1080p la 30 fps. Terminalul rulează Android 4.1.2 și dispune de un CPU quad core, din câte am înțeles un Snapdragon 600, deși inițial se zvonea că va fi un Snapdragon S4 Pro.

Până acum LG Optimus G Pro pare un device de nota 10!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×