MWC 2015: Acer Iconia One 8 hands on - tabletă accesibilă, uşoară şi subţire (Video)

Autor:  | Publicat în:  Acer 529 ori
<b>MWC 2015: Acer Iconia One 8 hands on - tabletă accesibilă, uşoară şi subţire (Video)</b>Acer Iconia One 8 este o tabletă cu diagonală de 8 inch, pe care am avut ocazia să o vedem &icirc;n acţiune la standul Acer de la MWC 2015. Mai jos &icirc;l vedem pe Claudiu &icirc;mpărtăşindu-ne informaţii şi impresii despre acest device, care...

Acer Iconia One 8 este o tabletă cu diagonală de 8 inch, pe care am avut ocazia să o vedem în acţiune la standul Acer de la MWC 2015. Mai jos îl vedem pe Claudiu împărtăşindu-ne informaţii şi impresii despre acest device, care va sosi pe piaţa în aprilie.

Terminalul cântăreşte 360 de grame şi măsoară 8.5 mm, deci este destul de subţire şi uşor. La bord avem un display IPS LCD de 8 inch, cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, iar ca OS Iconia One 8 include Android 4.4.2, uşor personalizat. La interior regăsim un procesor Intel Atom quad core de 1.86 GHz, iar în spate avem o cameră de 5 MP.

Acer Iconia One 8

În zona frontală se afla o cameră de 2 MP, iar tableta aduce şi o baterie de 4600 mAh, care ar trebui să ofere până la 7 ore şi jumătate de playback. Un aspect pozitiv e prezentă unui port HDMI pe lista de dotări a tabletei Acer.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×